Dari Bubamari metak prozujao pored glave!

Dara Bubamara nedavno se našla usred mafijaškog obračuna u Novom Pazaru. Kako se navodi, isprva je bilo sve u redu, a onda su se dva momka iz publike posvađala. Ubrzo, krenula je i pucnjava.

Zabava 25.12.2019 | 13:06
Dari Bubamari metak prozujao pored glave!

Jedan metak proleteo je tik pored Darine glave.

To veče u klubu je počelo sasvim najnormalnije, Dara je napravila odličnu atmosferu i svi su bili raspoloženi. Mnogo se pilo, pa su se odjednom dvojica muškaraca žučno posvađali", rekao je izvor. 

"Dok je Dara pevala, počele su da lete flaše i čaše, a onda je jedan čovek zapucao u plafon, obezbeđenje je skočilo na njega da ga obori na zemlju, a pištolj je opalio u pravcu pevačice. Toliko blizu joj je prošao pored glave, da su svi bili ubeđeni da ju je pogodio. Na svu sreću, metak nikoga nije povredio, već se zabio u zid iza bine. Dara je odmah pobegla u bekstejdž kako bi sačuvala živu glavu", dodao je on. 

"Dva muškarca su se potukla u klubu, a onda su izvadili pištolje i ispraznili šaržer", nastavio je izvor.

"Izgledala je uplašeno, ali je zapravo bila besna, najviše na gazdu i obezbeđenje. Smatrala je da su oni krivi što su dozvolili da neki gost unese pištolj na nastup. Ona je sedela sa muzičarima i sačekala policiju, a nastup svakako nije nastavljala, jer je već bilo 4 ujutru, a i gosti su se razišli. Policija je brzo stigla i uhapsila momke, za koje se ispostavilo da imaju debele dosijee. Dara je rekla menadžeru da joj više nikada ne zakazuje nastupe u tom klubu", zaključio je on. 

"Tačno je da je bila pucnjava i ja sam pobegla u bekstejdž. Metak je proleteo pored moje glave, bilo je užasno, ali se nisam mnogo uplašila, jer sam hrabra žena", izjavila je tim povodom pevačica. 

Izvor: Kurir.rs/Informer  Foto: Sonja Spasić

Komentari / 0

Ostavite komentar