Амбасадор Мексика украо књигу па поднео оставку! (видео)

Након наводног покушаја крађе књиге из књижаре у Аргентини, мексички амбасадор најпре је опозван, а сада је поднео оставку из, како је саопштено, "здравствених разлога"...

Занимљивости 24.12.2019 | 18:13
Амбасадор Мексика украо књигу па поднео оставку! (видео)

Истовремено, рођаци амбасадора указују да је неуобичајено понашање можда последица тога што има тумор на мозгу.

Мексички председник Андрес Мануел Лопез Обрадор назвао је овај случај "болним и тужним". Мексички званичници су објавили да је амбасадор Оскар Рикардо Валеро поднео оставку из здравствених разлога.

Медији у Мексику су јавили да је Валеро наводно покушао и да украде мајицу из продавнице на аеродрому након што је позван да се врати у земљу почетком децембра.

На захтев породице, објављен је извештај лекара у којем се наводи да 77-годишњи Валеро има тумор на мозгу и да је то могло да утиче на промену понашања.

У извештају се наводи да је Валеру болест дијагнистикована 2012. године, да је тумор хируршки одстрањен пре неколико година, а да су се промене у понашању погоршале у последњих годину и по.

Раније је објављен видео-снимак на ком се види да је амбасадор покушао да украде књигу из једне књижаре у Буенос Ајресу која кошта 9,5 долара.
 
Погледајте снимак:
 
Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар