Спремају се за изборе, али одлука још није пала?!

Др Златко Максимовић на данашњем пријему за медије, истакао је да је Покрет "Успјешна Српска" стабилан и да имају велике планове за наредну годину.

Република Српска 23.12.2019 | 15:25
Спремају се за изборе, али одлука још није пала?!

„Синоћ смо имали сједницу Градског одбора, постоји добра енергија и имамо велике планове за предстојећу годину. Свакако, имамо обавезе и према нашим гласачима због броја гласова које је прије четири године у Бијељини освојила странка, али и ја лично“, рекао је др Максимовић.

Оно што је истакао јесте да ће Покрет "Успјешна Српска" сигурно изаћи на сљедеће локалне изборе, али да још увијек нису одлучили да ли ће имати свог кандидата за градоначелника.

„Да ли ћемо имати свог кандидата за градоначелника или не, то ће у наредном периоду одлучити странка и коалициони партнери. Имамо потписане одређене коалиције, за сада имамо договор са Првом СДС, да заједно идемо на изборе на подручју града Бијељина. Постоје разговори са још двије до три парламентарне странке. Одмах послије Нове године настављамо разговоре и брзо ћемо донијети одлуку“, истакао је др Максимовић.

Предсједник Покрета "Успјешна Српска" жели да у будућности грађанима буде боље.

„Оно што је најважније јесте да ћемо правити коалицију с народом. Очекујемо три одборничка мандата, али нећемо правити труле коалиције, односно коалиције са странкама са којима немамо исте програмске циљеве. Нећемо правити математичке коалиције, већ коалиције са онима са којима можемо да сарађујемо“, објаснио је Максимовић.

(БН/Дешавања у Бијељини)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Цуј успјесна

23.12.2019 15:17

Цуј успјесна. Па ста ви видите код нас успјесбо. Па стварно лудница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

23.12.2019 16:01

Стабилност је данас постала друга ријец за пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

23.12.2019 17:05

Успјешана, успјешна као Сирија. Доктор је именован за директора болнице па је заузет планирањем развоја хахахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славиша

23.12.2019 17:20

Пуна подршка др Златку Максимовићу и Покрету успјешна Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злаја

23.12.2019 17:56

Телетабис

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

23.12.2019 18:31

О Р И Г И Н А Л