Spremaju se za izbore, ali odluka još nije pala?!

Dr Zlatko Maksimović na današnjem prijemu za medije, istakao je da je Pokret "Uspješna Srpska" stabilan i da imaju velike planove za narednu godinu.

Republika Srpska 23.12.2019 | 15:25
Spremaju se za izbore, ali odluka još nije pala?!

„Sinoć smo imali sjednicu Gradskog odbora, postoji dobra energija i imamo velike planove za predstojeću godinu. Svakako, imamo obaveze i prema našim glasačima zbog broja glasova koje je prije četiri godine u Bijeljini osvojila stranka, ali i ja lično“, rekao je dr Maksimović.

Ono što je istakao jeste da će Pokret "Uspješna Srpska" sigurno izaći na sljedeće lokalne izbore, ali da još uvijek nisu odlučili da li će imati svog kandidata za gradonačelnika.

„Da li ćemo imati svog kandidata za gradonačelnika ili ne, to će u narednom periodu odlučiti stranka i koalicioni partneri. Imamo potpisane određene koalicije, za sada imamo dogovor sa Prvom SDS, da zajedno idemo na izbore na području grada Bijeljina. Postoje razgovori sa još dvije do tri parlamentarne stranke. Odmah poslije Nove godine nastavljamo razgovore i brzo ćemo donijeti odluku“, istakao je dr Maksimović.

Predsjednik Pokreta "Uspješna Srpska" želi da u budućnosti građanima bude bolje.

„Ono što je najvažnije jeste da ćemo praviti koaliciju s narodom. Očekujemo tri odbornička mandata, ali nećemo praviti trule koalicije, odnosno koalicije sa strankama sa kojima nemamo iste programske ciljeve. Nećemo praviti matematičke koalicije, već koalicije sa onima sa kojima možemo da sarađujemo“, objasnio je Maksimović.

(BN/Dešavanja u Bijeljini)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Cuj uspjesna

23.12.2019 15:17

Cuj uspjesna. Pa sta vi vidite kod nas uspjesbo. Pa stvarno ludnica.

ODGOVORITE
Name

Direkt

23.12.2019 16:01

Stabilnost je danas postala druga rijec za propast.

ODGOVORITE
Name

Advokat

23.12.2019 17:05

Uspješana, uspješna kao Sirija. Doktor je imenovan za direktora bolnice pa je zauzet planiranjem razvoja hahahahaha.

ODGOVORITE
Name

Slaviša

23.12.2019 17:20

Puna podrška dr Zlatku Maksimoviću i Pokretu uspješna Srpska.

ODGOVORITE
Name

Zlaja

23.12.2019 17:56

Teletabis

ODGOVORITE
Name

advokat

23.12.2019 18:31

О Р И Г И Н А Л