СИПА завршила и провјеру за Млађена Божовића

Службеници СИПА-е завршили су провјере за Млађена Божовића, будућег министра за људска права и избјеглице БиХ, потврдио је за Клиx.ба портпарол СИПА-е Лука Миладиновић.

Босна и Херцеговина 23.12.2019 | 13:16
СИПА завршила и провјеру за Млађена Божовића
Тиме је Државна агенције за истраге и заштиту окончала процес провјера за свих 19 кандидата будућег сазива Савјета министара БиХ.

Осам министара и девет замјеника министара данас су добили зелено свјетло од Комисије за припрему и избор Вијећа министара БиХ.

Предсједавајући Комисије Халид Гењац је казао да су обављени интервјуи са свим кандидатима које је номиновао предсједавајући Вијећа министара БиХ Зоран Тегелтија, али нагласио да међу њима није било једног министра (Млађен Божовић) и једног кандидата за замјеника министра.
 
Чланови Комисије су се изјаснили о давању препоруке Представничком дому да се потврди именовање кандидата које је предложио Зоран Тегелтија.

С обзиром да је за данас заказана хитна сједница Заступничког дома Парламента БиХ на којој се очекује именовање новог Вијећа министара БиХ, будући министар за људска права и избјеглице БиХ Млађен Божовић бит ће именован на некој од наредних сједница.
 
(Клиx)
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТИТО

23.12.2019 13:56

ЈЕСТГА УДОМИО НЕСИЦ ИПАКЈЕ СТРИЦ НЕСИЦЕВОЈ ЗЕНИ КРИМИНАЛАЦ ДАЈЕ ДРЗАВА ПРАВНА БИЛИБИ УЗАТВОРУ СВИ ЗНАЈУ СТАСУ ПРОНЕВЕРЛИ БОЗОВИЦ ПОКРО ОД ИЗБЕГЛОГ НАРОДА НЕСИЦ НАТЕНДЕРМА ЗАПУТЕВЕ СЉАМ

ОДГОВОРИТЕ