Дом народа ПСБиХ именовао чланове сталних комисија

Дом народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине је данас, на редовној сједници, Донио одлуку о именовању чланова сталних комисија тог дома - Уставноправне комисије, Комисије за финансије и буџет те Комисије за спољну и трговинску политику, царине, саобраћај и комуникације.

Босна и Херцеговина 20.12.2019 | 10:36
Дом народа ПСБиХ именовао чланове сталних комисија

Чланови Уставноправне комисије су: Асим Сарајлић, Амир Фазлић, Средоје Новић, Лазар Продановић, Бариша Чолак и Лидија Брадара.

У Комисију за финансије и буџет именовани су: Амир Фазлић, Денис Бећировић, Никола Шпирић, Душанка Мајкић, Лидија Брадара и Марина Пендеш.

Комисију за спољну и трговинску политику, царине, саобраћај и комуникације Дома народа чине: Амир Фазлић, Фахрудин Радончић, Душанка Мајкић, Младен Босић, Марина Пендеш и Златко Милетић.

По окончању редовне, биће одржана и хитна сједница Дома народа на којој би, између осталог, требало да се нађе Приједлог закона о Буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ за 2019. годину, који је у сриједу усвојио Представнички дома државног парламента, као и више финансијских споразума.

(Фена)

Коментари / 0

Оставите коментар