Настављено окупљање због Давидовог убиства

Бањалучани су наставили са мирним протестним окупљањима због неразјашњеног убиства Давида Драгичевића.

Република Српска 11.12.2019 | 20:42
Настављено окупљање због Давидовог убиства
626 дан за редом питају : КАДА ЋЕ ОВАЈ ЗЛОЧИН БИТИ РИЈЕШЕН?

Свакодневно тражимо да се заштити само оно што је основно људско право, а то је право на живот. Давид то није имао, али нећемо одустати све док се не изборимо да се то никада више не понови, кажу окупљени грађани.

Сутра у Основном суду у Бањалуци, са почетком у 9 часова, почиње суђење против Давидове мајке, Сузане Радановић, под оптужбом да је да је 25. децембра прошле године на Тргу Крајине прекршила јавни ред и мир.

Раније рочиште по овом предмету, одржано 14. октобра је одгођено, јер је одбрана тражила изузеће Милоша Јоцића, представника надлежног органа, односно МУП РС, због чега је суд тада морао прекинути поступак.

Јоцић је према наводима адвоката и више свједока учествовао у инциденту с грађанима, а ту чињеницу МУП РС је одбио.

Интересантно је и да је документ којим се одбија изузеће Јоцића, командир Полицијске станице Центар Бања Лука, Владан Шикуљак, чије име се појављује у вези са истрагом убиства Давида Драгичевића..

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Wодолија

11.12.2019 22:04

Битно је да се народ ОКУПЉА. Тренутно је само неколицина храбра , али зато постоји широка и јака подршка у народу. Жар ће када-тада букнути у праву ватру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГРАД

12.12.2019 06:49

Види се да имају огромну подрску народа.

Name

МИса

11.12.2019 22:50

Гони багру сад имају странку и сефа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

12.12.2019 08:45

Подрска и народу и новој странци.Ти си багра подрзавас убице срам да те буде називас постене људе багром само сто зеле да знају ко је и засто убио Давида и због цега се крију убице и других у Републици Српској. Зар не вјерујес да се и теби тако несто мозе десити али изгледа да ти и немас никога до самог себе.

Name

нико никановиц

12.12.2019 07:25

Врло интересантна реценица: "Интересантно је и да је документ којим се одбија изузеће Јоцића, командир Полицијске станице Центар Бања Лука, Владан Шикуљак, чије име се појављује у вези са истрагом убиства Давида Драгичевића.." Ста је са овом реценицон рецено? Или је само недорецено?

ОДГОВОРИТЕ