Nastavljeno okupljanje zbog Davidovog ubistva

Banjalučani su nastavili sa mirnim protestnim okupljanjima zbog nerazjašnjenog ubistva Davida Dragičevića.

Republika Srpska 11.12.2019 | 20:42
Nastavljeno okupljanje zbog Davidovog ubistva
626 dan za redom pitaju : KADA ĆE OVAJ ZLOČIN BITI RIJEŠEN?

Svakodnevno tražimo da se zaštiti samo ono što je osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na život. David to nije imao, ali nećemo odustati sve dok se ne izborimo da se to nikada više ne ponovi, kažu okupljeni građani.

Sutra u Osnovnom sudu u Banjaluci, sa početkom u 9 časova, počinje suđenje protiv Davidove majke, Suzane Radanović, pod optužbom da je da je 25. decembra prošle godine na Trgu Krajine prekršila javni red i mir.

Ranije ročište po ovom predmetu, održano 14. oktobra je odgođeno, jer je odbrana tražila izuzeće Miloša Jocića, predstavnika nadležnog organa, odnosno MUP RS, zbog čega je sud tada morao prekinuti postupak.

Jocić je prema navodima advokata i više svjedoka učestvovao u incidentu s građanima, a tu činjenicu MUP RS je odbio.

Interesantno je i da je dokument kojim se odbija izuzeće Jocića, komandir Policijske stanice Centar Banja Luka, Vladan Šikuljak, čije ime se pojavljuje u vezi sa istragom ubistva Davida Dragičevića..

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Wodolija

11.12.2019 22:04

Bitno je da se narod OKUPLJA. Trenutno je samo nekolicina hrabra , ali zato postoji široka i jaka podrška u narodu. Žar će kada-tada buknuti u pravu vatru.

ODGOVORITE
Name

MGRAD

12.12.2019 06:49

Vidi se da imaju ogromnu podrsku naroda.

Name

MIsa

11.12.2019 22:50

Goni bagru sad imaju stranku i sefa.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

12.12.2019 08:45

Podrska i narodu i novoj stranci.Ti si bagra podrzavas ubice sram da te bude nazivas postene ljude bagrom samo sto zele da znaju ko je i zasto ubio Davida i zbog cega se kriju ubice i drugih u Republici Srpskoj. Zar ne vjerujes da se i tebi tako nesto moze desiti ali izgleda da ti i nemas nikoga do samog sebe.

Name

niko nikanovic

12.12.2019 07:25

Vrlo interesantna recenica: "Interesantno je i da je dokument kojim se odbija izuzeće Jocića, komandir Policijske stanice Centar Banja Luka, Vladan Šikuljak, čije ime se pojavljuje u vezi sa istragom ubistva Davida Dragičevića.." Sta je sa ovom recenicon receno? Ili je samo nedoreceno?

ODGOVORITE