Бранили су јој 10 година да га види, ово је син познате певачице!

Пјевачица Тина Ивановић је у својој раној младости била удата, а из тог брака који је био кратког даха има сина Данијела Јанковића, који данас има 28 година.

Забава 09.12.2019 | 21:00
Бранили су јој 10 година да га види, ово је син познате певачице!
Међутим, Тина није могла да ужива у мајчинству пуних 10 година, пошто јој је тадашњи супруг након развода бранио да виђа дијете.


– Само ја знам колико ми је у том периоду било тешко. Много сам патила. Када је требало да видим своје дијете, бивши супруг и његова породица ми то нису дозволили. Никада га се нисам одрекла. Па, која мајка не би вољела да буде са својим дјететом. Не могу вам набројати колико пута сам колима одлазила до куће у којој је живио и чекала га. Једном ми је пошло за руком да га видим, док је возо бицикл. Не знам да ли се сјећа тога, јер био је баш мали, имао је четири године. Пришла сам му и рекла да сам ја његова мама и дала му новац. Примијетила сам да је био збуњен и све вријеме је гледао ка капији куће у којој је живио. Двије године након развода отишла сам да радим у Њемачку и редовно сам слала алиментацију. Тако је било све до 2005. године, када смо се коначно срели – испричала је Тина прије неколико година.



Како је пјевачица у сретном браку са супругом Звезданом, додала је колико јој је он помогао да успостави и одржи контакт са сином.

– Звездан ми је много помогао. Данима смо разговарали о томе како би могли да дођемо до Данијела. Преко неких људи успио је да нађе његов број телефона, позвао га је и питао га да ли жели да се види са мамом. Рекао је да му је то велика жеља. Тада смо били у Будви, и Данијел нам се за неколико дана придружио. Не могу вам описати колико сам била сретна што послије толико времена могу да загрлим и пољубим своје дијете и неко вријеме проведем са њим. Од тада је све како треба, редовно се виђамо, долази код нас у Београд. Поносна сам мајка, јер ми је син добар и вриједан дечко – искрена је била пјевачица.

Пјевачица је данас са њим често у контакту, а рекла је и да се виђају када им обавезе то дозвољавају.



Извор:цафе.ба Фото:еxпресстаблоид.ба

Коментари / 0

Оставите коментар