Branili su joj 10 godina da ga vidi, ovo je sin poznate pevačice!

Pjevačica Tina Ivanović je u svojoj ranoj mladosti bila udata, a iz tog braka koji je bio kratkog daha ima sina Danijela Jankovića, koji danas ima 28 godina.

Zabava 09.12.2019 | 21:00
Branili su joj 10 godina da ga vidi, ovo je sin poznate pevačice!
Međutim, Tina nije mogla da uživa u majčinstvu punih 10 godina, pošto joj je tadašnji suprug nakon razvoda branio da viđa dijete.


– Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi voljela da bude sa svojim djetetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se sjeća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primijetila sam da je bio zbunjen i sve vrijeme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio. Dvije godine nakon razvoda otišla sam da radim u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – ispričala je Tina prije nekoliko godina.



Kako je pjevačica u sretnom braku sa suprugom Zvezdanom, dodala je koliko joj je on pomogao da uspostavi i održi kontakt sa sinom.

– Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspio je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila sretna što poslije toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dijete i neko vrijeme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vrijedan dečko – iskrena je bila pjevačica.

Pjevačica je danas sa njim često u kontaktu, a rekla je i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju.



Izvor:cafe.ba Foto:expresstabloid.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar