Заплијењено 36 хиљада кутија цигарета у Билећи

Јуче, 8. децембра, припадници Граничне полиције БиХ заплијенили су 36. 000 кријумчарених кутија цигарета на подручју Билеће.

Република Српска 09.12.2019 | 15:38
Заплијењено 36 хиљада кутија цигарета у Билећи
- Радећи на спречавању кријумчарења преко државне границе, полиција је спријечила кријумчарење 36.000 кутија различитих врста цигарета без акцизних маркица. Кријумчарење је откривено на подручју Билеће када је више Н. Н. особа покушало прокријумчарити цигарете из Црне Горе у БиХ.

Угледавши припаднике ГПБиХ, побјегли су из возила и удаљили се са лица мјеста - саопштено је из Граничне полиције. Према наредби Суда БиХ, обављен је претрес два возила у којима је пронађена кријумчарена роба, потом су обавијештени тужилац Тужилаштва БиХ и судија.

- Тржишна вриједност кријумчарених цигарета процјењује се на око 150.000 КМ - речено је из ГПБиХ.

Припадници Граничне полиције, под надзором тужиоца Тужилаштва БиХ, подузимају даљње мјере и радње у вези с тим догађајем.



Према наредби Суда БиХ извршен је претрес два возила у којима је пронађена кријумчарена роба, потом је обавијештен тужилац Тужилаштва БиХ.

- Тржишна вриједност кријумчарених цигарета процјењује се на око 150 000 КМ - речено је из ГПБиХ. 

 Припадници Граничне полиције, под надзором тужиоца Тужилаштва БиХ, подузимају даље мјере и радње у вези наведеног догађаја. 

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

он

09.12.2019 14:45

А камион од политицара у Билеци иду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

09.12.2019 15:46

Сиротиња се не бави тако скупом робом, али подрзава да их краду и варају.

ОДГОВОРИТЕ