Zaplijenjeno 36 hiljada kutija cigareta u Bileći

Juče, 8. decembra, pripadnici Granične policije BiH zaplijenili su 36. 000 krijumčarenih kutija cigareta na području Bileće.

Republika Srpska 09.12.2019 | 15:38
Zaplijenjeno 36 hiljada kutija cigareta u Bileći
- Radeći na sprečavanju krijumčarenja preko državne granice, policija je spriječila krijumčarenje 36.000 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica. Krijumčarenje je otkriveno na području Bileće kada je više N. N. osoba pokušalo prokrijumčariti cigarete iz Crne Gore u BiH.

Ugledavši pripadnike GPBiH, pobjegli su iz vozila i udaljili se sa lica mjesta - saopšteno je iz Granične policije. Prema naredbi Suda BiH, obavljen je pretres dva vozila u kojima je pronađena krijumčarena roba, potom su obaviješteni tužilac Tužilaštva BiH i sudija.

- Tržišna vrijednost krijumčarenih cigareta procjenjuje se na oko 150.000 KM - rečeno je iz GPBiH.

Pripadnici Granične policije, pod nadzorom tužioca Tužilaštva BiH, poduzimaju daljnje mjere i radnje u vezi s tim događajem.Prema naredbi Suda BiH izvršen je pretres dva vozila u kojima je pronađena krijumčarena roba, potom je obaviješten tužilac Tužilaštva BiH.

- Tržišna vrijednost krijumčarenih cigareta procjenjuje se na oko 150 000 KM - rečeno je iz GPBiH. 

 Pripadnici Granične policije, pod nadzorom tužioca Tužilaštva BiH, poduzimaju dalje mjere i radnje u vezi navedenog događaja. 

(Avaz)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

on

09.12.2019 15:45

A kamion od politicara u Bileci idu

ODGOVORITE
Name

Rale

09.12.2019 16:46

Sirotinja se ne bavi tako skupom robom, ali podrzava da ih kradu i varaju.

ODGOVORITE