Северина први пут пред камерама после одузимања сина!

Северина Којић изгубила је старатељство над сином Александром, а први пут од тада је стала пред камере и открила како се осећа.

Забава 08.12.2019 | 16:16
Северина први пут пред камерама после одузимања сина!
Велика подршка Северини је мајка Ана Вучковић, која је имала једну поруку.

"Моја мама рекла је да ће их све пребити", изјавила је Северина и прокоментарисала одлуку суда.

"Када имате прилику да се молите са 20.000 људи, онда је та молитва лепа. Она се онда умножава и иде према горе. То је само привремено, то не може бити и неће се остварити. Снага је због мог сина. Нажалост, није вечерас ту, али је зато овде", рекла је Северина у "Премијери" и ставила руку на срце.

"Осећам се поносно и храбро, мислим да је тако било и људима. Сви су чекали ту песму. Морам се захвалити и Игору и његовој фамилији, имам среће што имам таквог супруга.



Иначе Северина је синоћ имала концерт у Загребу који је започела молитвом.

Северина се захвалила мајци на подршци и започела молитве "Оче наш" и "Здраво Маријо", за које је рекла да су баш потребне на самом почетку свог наступа.

"Ову песму не певам само за свог сина него за сву децу света и за све мајке", рекла је Северина и посебно емоционално отпевала "Рођено моје" песму која је настала као посвета њеном сину, а на крају се расплакала.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм

За сву нашу дицу... И за све мајке ❤️ #родјеномоје #тхемагицтоур #ареназагреб #загреб #волимстосеволимо #љубавсељубављувраца #северина

Објава коју дели Северина Којиц (@северина) дана

Извор: Курир.рс Фото:Принтсцреен/Премијера

Коментари / 0

Оставите коментар