Severina prvi put pred kamerama posle oduzimanja sina!

Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a prvi put od tada je stala pred kamere i otkrila kako se oseća.

Zabava 08.12.2019 | 16:16
Severina prvi put pred kamerama posle oduzimanja sina!
Velika podrška Severini je majka Ana Vučković, koja je imala jednu poruku.

"Moja mama rekla je da će ih sve prebiti", izjavila je Severina i prokomentarisala odluku suda.

"Kada imate priliku da se molite sa 20.000 ljudi, onda je ta molitva lepa. Ona se onda umnožava i ide prema gore. To je samo privremeno, to ne može biti i neće se ostvariti. Snaga je zbog mog sina. Nažalost, nije večeras tu, ali je zato ovde", rekla je Severina u "Premijeri" i stavila ruku na srce.

"Osećam se ponosno i hrabro, mislim da je tako bilo i ljudima. Svi su čekali tu pesmu. Moram se zahvaliti i Igoru i njegovoj familiji, imam sreće što imam takvog supruga.



Inače Severina je sinoć imala koncert u Zagrebu koji je započela molitvom.

Severina se zahvalila majci na podršci i započela molitve "Oče naš" i "Zdravo Marijo", za koje je rekla da su baš potrebne na samom početku svog nastupa.

"Ovu pesmu ne pevam samo za svog sina nego za svu decu sveta i za sve majke", rekla je Severina i posebno emocionalno otpevala "Rođeno moje" pesmu koja je nastala kao posveta njenom sinu, a na kraju se rasplakala.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Za svu našu dicu... I za sve majke ❤️ #rodjenomoje #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Izvor: Kurir.rs Foto:Printscreen/Premijera

Komentari / 0

Ostavite komentar