СИПА претресала пословне објекте у Херцеговини

Поступајући по наредбама Суда БиХ и Тужилаштва БиХ, полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) јуче су на подручју општина Посушје, Љубушки и Широки Бријег, претресли три пословна објеката која је користи једно правно лице.

Република Српска 08.12.2019 | 10:35
СИПА претресала пословне објекте у Херцеговини
Претрес је извршен с циљем проналаска трагова и предмета који се доводе у везу са почињењем кривичних дјела "Организовани криминал", "Пореска утаја или превара", "Царинска превара" и "Кривотворење службене исправе".

Такође, претреси су извршени по молби за пружање међународне правне помоћи надлежних органа Републике Хрватске.

Приликом претреса су откривени и привремено одузети предемети који могу послужити као доказ у даљем кривичном поступку, преноси "Н1".

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Полис

08.12.2019 09:40

У та три мјеста треба све фирме претрести. Нико није регуларан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

08.12.2019 11:45

Мозете претресат ста хоцете Хрвати су Богови,слозни су раде људи посао ...Пуно среце супи..пардон сипи хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пипи

08.12.2019 13:43

Па то је посао УИО,али од 2012.године како је Ђакула директор а поготово Бозо Сеф за проведбу закона у РЦ Мостар не ради се апсолутно ниста да би се спрециле криминалне радње и криминал.

Name

Сссс

09.12.2019 06:21

То је тацно,у УИО РЦ Мостар како је Бозо Зовко сеф Одсјека за проведбу закона није поднесена ни једна кривицна пријава нити се били ста ради на спрецавању кријумцарењења и криминалних радњи.Он има своје рекетасе на целу са Нухиц Санелом који узимају и доносе новце од увозника а да при том апсолутно ниста не раде за оно сто су плацени.Они упослени који би радили без прљавих радњи одма дозивљавају неугодне тренутке или се склањају одатле.Ту влада апартхејд,а корупција и рекет два основна појма су сваким даном све веци и веци.Директор ниста не подузима посто сав криминал и корупција иде од оног малог до врха у удобној фотељи.