КиМ: Ухапшена жена са српском тробојком

Косовска полиција привела је недавно жену која је са српском тробојком покушала да пређе преко моста у Косовској Митровици, из северног у јужни део града.

Србија 06.12.2019 | 15:45
КиМ: Ухапшена жена са српском тробојком
Припадник косовске полиције је спречио жену да пређе мост носећи раширену заставу. На крају је и приведена.

Дошло је до кошкања, а жена је покушала и да побегне полицајцу. Међутим, успео је да је сустигне, па су се поново расправљали.

"Не могу да ставим цвеће на гробове мојих родитеља, мојих предака... Причате о слободи, о слободној држави", рекла је она полицајцу који је зауставио на мосту.

Иако је покушала да га заобиђе и оде својим путем, припадник косовске полиције је пошао за њом и поново је зауставио покушавајући и физички да је задржи.

На снимку који је објављен на Фејсбуку, у групи "Сви Срби у Паризу", види се како овој жени и полицајцу прилази вероватно припадник Еулекса, који са њом разговара.

Жена је истакла да не види зашто би неког провоцирала српска застава, ако албанске заставе, којима је окићен јужни део града, не провоцирају никога. Она је, такође, поново покушала да оде од полицајца, на крају позвавши и помоћ на енглеском језику.

"Упомоћ, упомоћ... Хоћете ли да ме заштитите? Да ли је ово слободна земља", говорила је док је у једном тренутку чак и села на земљу.

У међувремену се појавила четворочлана патрола косовске полиције, која је жену привела и одвезла у станицу.

(Б92)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рале

06.12.2019 15:49

И у Бања Луци хапсе казњавају и протерују људе сто носе слику ДАВИДОВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора.

07.12.2019 00:06

Немјешај Бабе и Жабе.

Name

Нострадамус

08.12.2019 08:06

За Дора.Ниста није мијесање цовјек је све истину написао.Сада сто нама смета истина то је друго.Због лази које волимо да слусамо и Република Српска це бити као Косово остат це нам само напустена гробља цркве манастири.Сто један цовјек реце ово нису мигранти него досељеници мислеци на ове из Сирије Авганистана.Па сада лазимо се у узивајмо у лази

Name

израелац

06.12.2019 23:29

по уставу и праву нико од грађана не смије да истиче државну заставу вез дозволе и протокола... застава државности носи грб а застава народа је тробојка без ознака. све у свему нико нема право да маше заставом државе кад хоће и гдје хоће.. ако се пита правда.. а ако се питају емоције онда можемо да лупетамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

08.12.2019 07:57

Насу заставу је прво пресједник омаловазио и злоупотријебио па онда и многи који га безусловно подрзавају.