KiM: Uhapšena žena sa srpskom trobojkom

Kosovska policija privela je nedavno ženu koja je sa srpskom trobojkom pokušala da pređe preko mosta u Kosovskoj Mitrovici, iz severnog u južni deo grada.

Srbija 06.12.2019 | 15:45
KiM: Uhapšena žena sa srpskom trobojkom
Pripadnik kosovske policije je sprečio ženu da pređe most noseći raširenu zastavu. Na kraju je i privedena.

Došlo je do koškanja, a žena je pokušala i da pobegne policajcu. Međutim, uspeo je da je sustigne, pa su se ponovo raspravljali.

"Ne mogu da stavim cveće na grobove mojih roditelja, mojih predaka... Pričate o slobodi, o slobodnoj državi", rekla je ona policajcu koji je zaustavio na mostu.

Iako je pokušala da ga zaobiđe i ode svojim putem, pripadnik kosovske policije je pošao za njom i ponovo je zaustavio pokušavajući i fizički da je zadrži.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku, u grupi "Svi Srbi u Parizu", vidi se kako ovoj ženi i policajcu prilazi verovatno pripadnik Euleksa, koji sa njom razgovara.

Žena je istakla da ne vidi zašto bi nekog provocirala srpska zastava, ako albanske zastave, kojima je okićen južni deo grada, ne provociraju nikoga. Ona je, takođe, ponovo pokušala da ode od policajca, na kraju pozvavši i pomoć na engleskom jeziku.

"Upomoć, upomoć... Hoćete li da me zaštitite? Da li je ovo slobodna zemlja", govorila je dok je u jednom trenutku čak i sela na zemlju.

U međuvremenu se pojavila četvoročlana patrola kosovske policije, koja je ženu privela i odvezla u stanicu.

(B92)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rale

06.12.2019 15:49

I u Banja Luci hapse kaznjavaju i proteruju ljude sto nose sliku DAVIDOVU.

ODGOVORITE
Name

Dora.

07.12.2019 00:06

Nemješaj Babe i Žabe.

Name

Nostradamus

08.12.2019 08:06

Za Dora.Nista nije mijesanje covjek je sve istinu napisao.Sada sto nama smeta istina to je drugo.Zbog lazi koje volimo da slusamo i Republika Srpska ce biti kao Kosovo ostat ce nam samo napustena groblja crkve manastiri.Sto jedan covjek rece ovo nisu migranti nego doseljenici misleci na ove iz Sirije Avganistana.Pa sada lazimo se u uzivajmo u lazi

Name

izraelac

06.12.2019 23:29

po ustavu i pravu niko od građana ne smije da ističe državnu zastavu vez dozvole i protokola... zastava državnosti nosi grb a zastava naroda je trobojka bez oznaka. sve u svemu niko nema pravo da maše zastavom države kad hoće i gdje hoće.. ako se pita pravda.. a ako se pitaju emocije onda možemo da lupetamo

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

08.12.2019 07:57

Nasu zastavu je prvo presjednik omalovazio i zloupotrijebio pa onda i mnogi koji ga bezuslovno podrzavaju.