Нови трендови у Фармацији

У организацији Фармацеутског друштва Републике Српске и Коморе магистара Федерације Босне и Херцеговине, недавно је одржан 4. конгрес фармацеута у Босни и Херцеговини са међународним учешћем на тему „Нови трендови у Фармацији". Конгрес је одржан у Сарајеву, у хотелу Хиллс, у периоду од 10-13. октобра, текуће године.

Босна и Херцеговина 03.12.2019 | 11:22
Нови трендови у Фармацији
Будући да се конгрес одржава сваке четири године, посјетило га је више од 1 500 учесника из БиХ, земаља региона и других земаља.  

У оквиру штанда фирме ИЦМ д.о.о. из Бијељине, која се већ дуги низ година бави велепродајом лијекова, свој производни програм представила је и фирма "Алтернатива Медица" из Лознице.



Алтернатива Медица је српска реномирана фармацеутска компанија, која се бави производњом органских биљних производа-фитопрепарата. Како наводи Немања Антић, фармацеут специјалиста одговоран за обезбеђење квалитета, ова фирма већ 19 година пружа својим корисницима врхунске биљне производе, 100% природне, стандардног и стабилног квалитета, безбједне и ефикасне за употребу.


 
Учешће на овом конгресу им је омогућило да фармацеуте са простора БиХ још боље упознају са већ добро 



Познатим Вендоксин® капима, Вендоксин®гелом, ЗОДЕКС®ЧАЈЕМ и са новим производом на тржишту БиХ - Флоравитеx® капима, дијететским производом, који помаже одржавању хормонске равнотеже код жена и ублажавању тегоба које прате менопаузу.

 (БН)