Мушкарац напао Кинескињу, па задобио повреде

Непознати мушкарац напао је 31-годишњу Кинескињу у Прњавору и покушао да је опљачка у центру града. Разбојник је, међутим, у десетоминутном клинчу и рвању са храбром женом извукао дебљи крај. Остао је празних руку и са још неутврђеним повредама.

Република Српска 27.11.2019 | 17:19
Мушкарац напао Кинескињу, па задобио повреде
Педесетак килограма "лака", али храбра и вешта Кинескиња прошла је са мањом огреботином на нози, али и са сачуваном торбом с новцем, намењеном за набавку робе.

Полиција се још није огласила поводом овог случаја. А, под утиском једне сцене коју су са својих балкона уочили Прњаворчани, убрзо је прострујала узнемирујућа вест да је реч, заправо, о покушају силовања. Разбојник се у једном тренутку, како су навели наши извори, уз урлик ухватио за међуножје и потом "спустио" на кинескињу која је била на леђима, што је побудило шпекулацију о силовању.



Репортер “Новости” у разговору са нападнутом продавачицом у Кинеском шопу “С-Стар”, сазнаје, да је мета напада била торба у њеним рукама. Драма се, око 6.15, одиграла на оближњем паркингу иза Поште и зграде некадашњег предузећа “Промет”. Она се пита да ли је била увребана од напасника, који је знао да ће се тог раног јутра појавити на паркингу, и то са торбом и новцем намењеном за набавку робе у шопу.

- Чини ми се да је моја одбрана трајала и више од десет минута. Нападач није одустајао, а ја нисам испуштала торбу - каже нападнута жена.

Расветлила је и кључни моменат који је исход борбе превагнуо на њену страну, а ретке очевице оставио у уверењу да је жртва сексуалног напада.

- У једном тренутку сам посустала пред далеко снажнијим силеџијом, и пала на бетон. Торба је, међутим, и даље делом била и у мојим и у његовим рукама. А, онда сам му из лежећег става ногом задала ударац у виталну тачку…

Он се изненадио и повио, али је и даље грчевито вукао дршку торбе. Потом сам ногом извршила, такозвано, чишћење његове ноге, које сам извежбала још у школи у родној Кини, а он се стропоштао на мене. Онда сам, чувши повике људи, чврсто са обе руке уз њедра зграбила и сачувала торбу - испричала нам је саговорница.

Пробуђени вриском и криковима, очевици са балкона, као и једна жена са улице, а који су загаламили на силеџију и запретили да су позвали полицију, уочили су да је он погурен одшепао у правцу зграде Општине, односно Дома здравља. Наводно, био је у горњем делу тренерке и сивим панталонама.

- Пуна сам љубави и захвалности свим Прњаворчанима који су ми виком и претњом полицијом помогли. Апелујем на све да обрате пажњу и тако реагују у случају било чијих позива у помоћ - уз широк осмех поручује љупка и неустрашива Кинескиња.

(Новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хаха

27.11.2019 17:54

Тај је био пјан зена га савладала

ОДГОВОРИТЕ