Muškarac napao Kineskinju, pa zadobio povrede

Nepoznati muškarac napao je 31-godišnju Kineskinju u Prnjavoru i pokušao da je opljačka u centru grada. Razbojnik je, međutim, u desetominutnom klinču i rvanju sa hrabrom ženom izvukao deblji kraj. Ostao je praznih ruku i sa još neutvrđenim povredama.

Republika Srpska 27.11.2019 | 17:19
Muškarac napao Kineskinju, pa zadobio povrede
Pedesetak kilograma "laka", ali hrabra i vešta Kineskinja prošla je sa manjom ogrebotinom na nozi, ali i sa sačuvanom torbom s novcem, namenjenom za nabavku robe.

Policija se još nije oglasila povodom ovog slučaja. A, pod utiskom jedne scene koju su sa svojih balkona uočili Prnjavorčani, ubrzo je prostrujala uznemirujuća vest da je reč, zapravo, o pokušaju silovanja. Razbojnik se u jednom trenutku, kako su naveli naši izvori, uz urlik uhvatio za međunožje i potom "spustio" na kineskinju koja je bila na leđima, što je pobudilo špekulaciju o silovanju.Reporter “Novosti” u razgovoru sa napadnutom prodavačicom u Kineskom šopu “S-Star”, saznaje, da je meta napada bila torba u njenim rukama. Drama se, oko 6.15, odigrala na obližnjem parkingu iza Pošte i zgrade nekadašnjeg preduzeća “Promet”. Ona se pita da li je bila uvrebana od napasnika, koji je znao da će se tog ranog jutra pojaviti na parkingu, i to sa torbom i novcem namenjenom za nabavku robe u šopu.

- Čini mi se da je moja odbrana trajala i više od deset minuta. Napadač nije odustajao, a ja nisam ispuštala torbu - kaže napadnuta žena.

Rasvetlila je i ključni momenat koji je ishod borbe prevagnuo na njenu stranu, a retke očevice ostavio u uverenju da je žrtva seksualnog napada.

- U jednom trenutku sam posustala pred daleko snažnijim siledžijom, i pala na beton. Torba je, međutim, i dalje delom bila i u mojim i u njegovim rukama. A, onda sam mu iz ležećeg stava nogom zadala udarac u vitalnu tačku…

On se iznenadio i povio, ali je i dalje grčevito vukao dršku torbe. Potom sam nogom izvršila, takozvano, čišćenje njegove noge, koje sam izvežbala još u školi u rodnoj Kini, a on se stropoštao na mene. Onda sam, čuvši povike ljudi, čvrsto sa obe ruke uz njedra zgrabila i sačuvala torbu - ispričala nam je sagovornica.

Probuđeni vriskom i krikovima, očevici sa balkona, kao i jedna žena sa ulice, a koji su zagalamili na siledžiju i zapretili da su pozvali policiju, uočili su da je on poguren odšepao u pravcu zgrade Opštine, odnosno Doma zdravlja. Navodno, bio je u gornjem delu trenerke i sivim pantalonama.

- Puna sam ljubavi i zahvalnosti svim Prnjavorčanima koji su mi vikom i pretnjom policijom pomogli. Apelujem na sve da obrate pažnju i tako reaguju u slučaju bilo čijih poziva u pomoć - uz širok osmeh poručuje ljupka i neustrašiva Kineskinja.

(Novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Haha

27.11.2019 18:54

Taj je bio pjan zena ga savladala

ODGOVORITE