Зорица и Весна дефинитивно закопале ратне секире и то уз пољубац у уста!

Певачице Зорица Брунцлик и Весна Змијанац 29 година биле су у медијском рату, а све због хармоникаша Мирољуба Аранђеловића Кемиша, који је, након што се развео од Весне, отишао у загрљај њене колегинице.

Забава 27.11.2019 | 17:00
Зорица и Весна дефинитивно закопале ратне секире и то уз пољубац у уста!
Велико пријатељство прекинуле су давне 1985. године, када је Зорица заузела Веснино место у његовом животу. Међутим, 2014. године, уочи концерта у Арени, Зорица Брунцлик је обновила пријатељство с бившом супругом свог мужа иако је за њу тврдила да је деценијама покушавала да јој науди.

Зорица и Весна годинама су у добрим односима, а како су раније истицале, за то је највише заслужан нико други до Кемиш! Где год се сретну, оне се срдачно поздраве, изгрле и изљубе, а сад су на снимању новогодишњег програма направиле потпуну пометњу.

Весна је на снимање дошла сама, док је Зорица дошла са Кемишом, а њих две су се синоћ чак пољубиле у уста, што је изазвало шок код присутних.



- Весна и Зорица се у последњих неколико година на снимањима увек лепо поздраве, али сад су све изненадиле. Пољубиле су се пред свима у уста, мало су се опустиле, понела их атмосфера. Кемиш се изненадио, али њему је пуно срце што су оне сада у добрим односима - орткрива добро обавештени извор који се затекао на лицу места.



Извор: Курир.рс/Пинк Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар