Северина песмом запалила Београд!

Северина Којић синоћ је у Београду, у оквиру своје ”Тхе Магиц Тоур” турнеје, одржала концерт за памћење!

Забава 24.11.2019 | 15:00
Северина песмом запалила Београд!
“Штарк Арена” била је дупке пуна, а бројне познате личности, пре свега из света музике, појавиле су се на концерту како би уживале у доброј песми и били подршка својој колегиници.

Публика је Северинин излазак на сцену, који био и више него оригиналан поздравила громогласним аплаузом. Наиме, док су је фанови очекивали на бини, Севе је мирно ушетала у публику и на тај начин се попела на бину.



Видно емотивна и пресрећна, певачица се обратила верној публици.

– Људи су ми рекли ”Ниси нормална, нећеш направити турнеју за два месеца, ствари су се промениле”, али ја знам да нису. И ево, ви сте доказ – рекла је Севе на самом почетку концерта, појавивши се у изазовној црној хаљини.



Концерт је започела песмом “Клинка”, а онда су се ређали хитови “Отрове”, “Лоша”… а публика је све време певала са њом углас.



Када је запевала своју најновију баладу, посвећену сину, на бини су јој се придружили супруг Игор и мали Александар. Понесна емоцијама, Северина је заплакала.



Међу онима који су уживали у сјајном проводу били су и Наташа Беквалац, Сергеј Ћетковић, Јована Николић, Ана Бекута, Саша Видић, Сузана Перић и многи други.



Извор:Сцандал.рс/хелоомагазин  Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар