Severina pesmom zapalila Beograd!

Severina Kojić sinoć je u Beogradu, u okviru svoje ”The Magic Tour” turneje, održala koncert za pamćenje!

Zabava 24.11.2019 | 15:00
Severina pesmom zapalila Beograd!
“Štark Arena” bila je dupke puna, a brojne poznate ličnosti, pre svega iz sveta muzike, pojavile su se na koncertu kako bi uživale u dobroj pesmi i bili podrška svojoj koleginici.

Publika je Severinin izlazak na scenu, koji bio i više nego originalan pozdravila gromoglasnim aplauzom. Naime, dok su je fanovi očekivali na bini, Seve je mirno ušetala u publiku i na taj način se popela na binu.



Vidno emotivna i presrećna, pevačica se obratila vernoj publici.

– Ljudi su mi rekli ”Nisi normalna, nećeš napraviti turneju za dva meseca, stvari su se promenile”, ali ja znam da nisu. I evo, vi ste dokaz – rekla je Seve na samom početku koncerta, pojavivši se u izazovnoj crnoj haljini.



Koncert je započela pesmom “Klinka”, a onda su se ređali hitovi “Otrove”, “Loša”… a publika je sve vreme pevala sa njom uglas.



Kada je zapevala svoju najnoviju baladu, posvećenu sinu, na bini su joj se pridružili suprug Igor i mali Aleksandar. Ponesna emocijama, Severina je zaplakala.



Među onima koji su uživali u sjajnom provodu bili su i Nataša Bekvalac, Sergej Ćetković, Jovana Nikolić, Ana Bekuta, Saša Vidić, Suzana Perić i mnogi drugi.



 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Pogledajte kakvu atmosferu je na koncertu u Beogradu napravila Severina. . #scandal #scandaltabloid #scandalmagazin #scandalrs #severina #magictour #arenabeograd #starkarena #arena

Објава коју дели SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) дана

Izvor:Scandal.rs/heloomagazin  Foto:ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar