Дарка Лазића окитили еврићима на Ђанијевој слави!

Када Радиша Трајковић Ђани слави крсну славу, то изгледа као да је у питању свадба! Ките се музичари, ића и пића напретек, а ни певача не мањка.

Забава 22.11.2019 | 14:00
Дарка Лазића окитили еврићима на  Ђанијевој слави!
Тако је било и у среду увече у једном ресторану где је певач дан пре Аранђеловдана обележио крсну славу, и то гала.

Певач је угостио пријатеље, колеге, ужу и ширу фамилију. Међу првима је на славље дошао Дарко Лазић, а за њим и Слађа Алегро, Емир Хабибовић и многи други. Домаћица Слађа била је одлично расположена и на вратима је дочекивала званице. Ту су били и наследници Трајковића: ћерка Софија, синови Марко и Милош са девојкама.



Славска вечера послужена је чим су се гости удобно сместили. За то време музика је тихо свирала, а након вечере домаћини и њихови пријатељи латили су се микрофона. Пре свих, Лазић је узео микрофон и захвалио се Ђанију на позиву. Након кратког обраћања, певач је пустио глас и зарадио новчаницу од 500 евра, и то на челу. У једном тренутку, микрофона се латио и домаћин и запевао староградске песме.



Певач је поделио утиске са славља за Курир.

- Код нас се поштују сви обичаји. Моја жена је све то лепо организовала и, хвала богу, дошли су нам сви пријатељи. Окупили смо се, прославили, најели се, провеселили. И догодине, ако бог да, поновићемо. Само нека је на радост и весеље - поручио је Ђани.



Весеље је трајало до раних јутарњих сати, а Ђани је све време снимао телефоном атмосферу и делио снимке на Инстаграму.

Извор: Курир.рс Фото: Инстаграм Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар