Градишка: Ухапшен због више кривичних дјела

Службеници Полицијске станице Градишка јуче су лишили слободе лице В. Н. из Градишке због  сумње да је извршило три кривична дјела – „тјелесна повреда“, „прогањање“ и „спречавање службеног лица  у вршењу службене радње“.   Ово је данас саопштено  из Полицијске управе  Градишка.

Република Српска 18.11.2019 | 12:47
Градишка: Ухапшен због више кривичних дјела
У саопштењу се наводи да је Полицијска станица 17. 11. око 02 часа  добила пријаву  да је В.Н.  физички напао женску особу нанијевши јој тјелесне повреде. Одмах по пријави, полицијски службеници су дошли до оперативних  сазнања  да је пријављени дужи временски период  пратио  и узнемиравао оштећену , те да је 16. овог мјесеца око 23 часа  извршио напади и нанио јој  тјелесне повреде.

У поступку лишавања слободе, В.Н. је покушао насилно напустити службене просторије при чему је напао полицијског службеника, поцијепавши му дио службене униформе и  нанио тјелесне повреде.

О овом случају обавјештен је  дежурни  тужилац  Окружниог јавног тужилаштва  Бања Лука, који је наложио  да се  у редовној процедури , након комплетирања  и документовања  предмета, достави извјештај  против  В.Н.  за почињена кривична дјела, каже се у саопштењу Полицијске управе Градишка. Истовремено се осудјује  сваки вид насилног понашања  и напада на полицијске службенике и позивају градјане да се уздрже од оваквих и сличних понашања.

(БН/С.К.)

Коментари / 0

Оставите коментар