Gradiška: Uhapšen zbog više krivičnih djela

Službenici Policijske stanice Gradiška juče su lišili slobode lice V. N. iz Gradiške zbog  sumnje da je izvršilo tri krivična djela – „tjelesna povreda“, „proganjanje“ i „sprečavanje službenog lica  u vršenju službene radnje“.   Ovo je danas saopšteno  iz Policijske uprave  Gradiška.

Republika Srpska 18.11.2019 | 12:47
Gradiška: Uhapšen zbog više krivičnih djela
U saopštenju se navodi da je Policijska stanica 17. 11. oko 02 časa  dobila prijavu  da je V.N.  fizički napao žensku osobu nanijevši joj tjelesne povrede. Odmah po prijavi, policijski službenici su došli do operativnih  saznanja  da je prijavljeni duži vremenski period  pratio  i uznemiravao oštećenu , te da je 16. ovog mjeseca oko 23 časa  izvršio napadi i nanio joj  tjelesne povrede.

U postupku lišavanja slobode, V.N. je pokušao nasilno napustiti službene prostorije pri čemu je napao policijskog službenika, pocijepavši mu dio službene uniforme i  nanio tjelesne povrede.

O ovom slučaju obavješten je  dežurni  tužilac  Okružniog javnog tužilaštva  Banja Luka, koji je naložio  da se  u redovnoj proceduri , nakon kompletiranja  i dokumentovanja  predmeta, dostavi izvještaj  protiv  V.N.  za počinjena krivična djela, kaže se u saopštenju Policijske uprave Gradiška. Istovremeno se osudjuje  svaki vid nasilnog ponašanja  i napada na policijske službenike i pozivaju gradjane da se uzdrže od ovakvih i sličnih ponašanja.

(BN/S.K.)

Komentari / 0

Ostavite komentar