Уз добру забаву и погодности отворен ТЦ Бинго Живинице

15. новембра у 12 сати свечано је отворен Тржни центар Бинго Живинице. Врпцу су пресјекли менаџерица центра г-ђа Џана Халиловић и градоначелник Живиница г-дин Самир Камењаковић.

Босна и Херцеговина 18.11.2019 | 09:51
Уз добру забаву и погодности отворен ТЦ Бинго Живинице
Неколико стотина грађана је жељно ишчекивало овај чин након чега је одмах услиједила забава. Већ од 12:30 почео је забавни програм за најмлађе, али и Коло среће за оне који су се одлучили за куповину.



Нови Тржни центар Бинго у Живиницама је модерни центар који се простире на више од 30 хиљада квадратних метара и који запошљава око 350 особа. У центру су смјештени ресторан са више од 350 мјеста, Куглана Брунсwицк са десет стаза, играоница, те пословни простори са свјетским и домаћим брендовима и бутицима, истакла је Татјана Пауноски, руководитељица службе маркетинга компаније Бинго:

“У децембру прошле године завршили смо прву фазу тржног центра, тачније дио гдје се налази хипермаркет, а данас свједочимо новом успјеху и отворењу друге фазе ТЦ Бинго, чиме смо заокружили ову значајну инвестицију. Живинице су заслужиле овакав објекат, са мноштвом брендова и разних садржаја”.



Градоначелник Самир Камењаковић изразио је задовољство због отворења оваквог центра:

“Град Живинице све више представља привредно-трговински и друштвени центар. Бинго ће нам помоћи да Живинице постану центар окупљања, гдје ће, осим грађана Живиница, долазити и окупљати се и грађани опћина Кладањ, Бановићи и Калесија. Живиницама одавно треба овакав један центар, јер ће грађани имати бројне понуде на једном мјесту”.



Свечано отворење ТЦ Бинго употпунили су разни садржаји културно забавног карактера, а посебни гости су били Културно умјетничко друштво “Живинице” и Армин Дедић, који је двосатним наступом одушевио хиљаде посјетилаца.


Компанија Бинго је свој први већи објекат изградила управо у Живиницама  и то 2.12.2002.године, а захваљујући веома добрим пословним резултатима компанија се одлучила на нови пословни корак и изградила репрезентативан  центар на истој локацији.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

РеX

18.11.2019 10:05

Све се нема а трзни центри пуни, како то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.11.2019 13:00

Док лактасенко србује и пљачка народ у Федерацији се гради, ради, а и пуни центри купаца за разлику код нас. Бингу свака част