Uz dobru zabavu i pogodnosti otvoren TC Bingo Živinice

15. novembra u 12 sati svečano je otvoren Tržni centar Bingo Živinice. Vrpcu su presjekli menadžerica centra g-đa Džana Halilović i gradonačelnik Živinica g-din Samir Kamenjaković.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Nekoliko stotina građana je željno iščekivalo ovaj čin nakon čega je odmah uslijedila zabava. Već od 12:30 počeo je zabavni program za najmlađe, ali i Kolo sreće za one koji su se odlučili za kupovinu.Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran sa više od 350 mjesta, Kuglana Brunswick sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima, istakla je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo:

“U decembru prošle godine završili smo prvu fazu tržnog centra, tačnije dio gdje se nalazi hipermarket, a danas svjedočimo novom uspjehu i otvorenju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju. Živinice su zaslužile ovakav objekat, sa mnoštvom brendova i raznih sadržaja”.Gradonačelnik Samir Kamenjaković izrazio je zadovoljstvo zbog otvorenja ovakvog centra:

“Grad Živinice sve više predstavlja privredno-trgovinski i društveni centar. Bingo će nam pomoći da Živinice postanu centar okupljanja, gdje će, osim građana Živinica, dolaziti i okupljati se i građani općina Kladanj, Banovići i Kalesija. Živinicama odavno treba ovakav jedan centar, jer će građani imati brojne ponude na jednom mjestu”.Svečano otvorenje TC Bingo upotpunili su razni sadržaji kulturno zabavnog karaktera, a posebni gosti su bili Kulturno umjetničko društvo “Živinice” i Armin Dedić, koji je dvosatnim nastupom oduševio hiljade posjetilaca.


Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekat izgradila upravo u Živinicama  i to 2.12.2002.godine, a zahvaljujući veoma dobrim poslovnim rezultatima kompanija se odlučila na novi poslovni korak i izgradila reprezentativan  centar na istoj lokaciji.

(BN)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

ReX

18.11.2019 11:05

Sve se nema a trzni centri puni, kako to?

Dok laktasenko srbuje i pljačka narod u Federaciji se gradi, radi, a i puni centri kupaca za razliku kod nas. Bingu svaka čast

Re

18.11.2019 14:00

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.