Хипократово признање за др Младена Мишељића

У Вијећници Банског двора у Бања Луци синоћ је додијељено, Хипократово признање, односно награда за животно дјело и врхунске резултате Прим. др Младену Мишељићу - угледном стоматологу из Бијељине.

Република Српска 17.11.2019 | 08:19
Хипократово признање за др Младена Мишељића
За доктора Мишељића који у свом тридесетпетогодишњем раду иза себе има на десетине хиљада задовољних пацијената, ово признање је велика част.



"Ово је потврда да неко цијени ваш рад у Републици Српској. Импонује ми ова награда и долази као круна каријере. Драгоцјеност овог признања је у томе што се додјељује на предлог колега, али је и обавезујућа да наставим овим темпом у усавршавању, стручности, коректности са максималним поштовањем и уважавањем пацијената, као и наставком бављења друштвеним радом, да би се допринијело још бољем здравственом систему Републике Српске" - изјавио је др Мисељиц поводом додјеле Хипократовог признања.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Марија

17.11.2019 08:19

по мени је то требао добити др Слободан Јовициц ,све похвале за особље др Јовициц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

17.11.2019 10:22

Јесте,да су здрави зуби и десне претеца здравог метаболизма и цијелог организма.Праве Љекаре и остало здравствено особље,које се нормално просрпски и цестито понаса цијеним,али немогу се отети мисљењу да је тако велико признање превасходно за кардиоваскуларног хирурга,неуро хирурга,Гастроентеролога,Педијатра,дерматовенеролога...а и за Др.Зубара,али само као додатног љекара уз ове који зивот знаце