Hipokratovo priznanje za dr Mladena Mišeljića

U Vijećnici Banskog dvora u Banja Luci sinoć je dodijeljeno, Hipokratovo priznanje, odnosno nagrada za životno djelo i vrhunske rezultate Prim. dr Mladenu Mišeljiću - uglednom stomatologu iz Bijeljine.

Republika Srpska 17.11.2019 | 08:19
Hipokratovo priznanje za dr Mladena Mišeljića
Za doktora Mišeljića koji u svom tridesetpetogodišnjem radu iza sebe ima na desetine hiljada zadovoljnih pacijenata, ovo priznanje je velika čast.



"Ovo je potvrda da neko cijeni vaš rad u Republici Srpskoj. Imponuje mi ova nagrada i dolazi kao kruna karijere. Dragocjenost ovog priznanja je u tome što se dodjeljuje na predlog kolega, ali je i obavezujuća da nastavim ovim tempom u usavršavanju, stručnosti, korektnosti sa maksimalnim poštovanjem i uvažavanjem pacijenata, kao i nastavkom bavljenja društvenim radom, da bi se doprinijelo još boljem zdravstvenom sistemu Republike Srpske" - izjavio je dr Miseljic povodom dodjele Hipokratovog priznanja.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Marija

17.11.2019 08:19

po meni je to trebao dobiti dr Slobodan Jovicic ,sve pohvale za osoblje dr Jovicic

ODGOVORITE
Name

Srbin

17.11.2019 10:22

Jeste,da su zdravi zubi i desne preteca zdravog metabolizma i cijelog organizma.Prave Ljekare i ostalo zdravstveno osoblje,koje se normalno prosrpski i cestito ponasa cijenim,ali nemogu se oteti misljenju da je tako veliko priznanje prevashodno za kardiovaskularnog hirurga,neuro hirurga,Gastroenterologa,Pedijatra,dermatovenerologa...a i za Dr.Zubara,ali samo kao dodatnog ljekara uz ove koji zivot znace