У акцији МУП РС повријеђена једна полицајка

Током провођења акције повријеђена једна полицајка, и то када је једна од осумњичених покушала да побјегне и избјегне хапшење, рекли су из МУП РС.

Република Српска 15.11.2019 | 12:28
У акцији МУП РС повријеђена једна полицајка
Инспектори Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске ухапсили су осам особа у оквиру акције “Мерлин 2” усмјерене на сузбијање трговине дрогама. 

– Предмети изузети приликом претреса локација које користе ухапшене особе биће кориштени као доказ у кривичном поступку, и то мобилни телефони и одређена количина марихуане – рекла је Мирна Миљановић, портпарол МУП РС.

Она напомиње да је током провођења акције повријеђена једна полицајка, и то када је једна од осумњичених покушала да побјегне и избјегне хапшење. 

Аваз незванично сазнаје да је полицајки откинут нокат с прста руке, због чега је чак морала на хируршки захват.

У полицијској акцији кодног назива "Мерлин 2" ухапшено је осам лица и то Петар Суботић, Миладин и Слађана Видачковић, Расим Хајдер, Памела Дукић и Раде Крстановић у Градишци, Ведран Тривић у Бањалуци и у Емир Спахалић у Приједору, сазнаје Срна.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зекс

15.11.2019 11:55

Пукао нокат хаххахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

15.11.2019 12:23

Ооо данијела јел ти ово отпао нокат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукачев портпароли

15.11.2019 13:35

Наравно на полицијском порталу Српска инфо и РТРС ће то саопштити како је полицајка само повријеђена приликом обављања дужности. Ако јој је пукао нокат нису требали да је воде на хируршки захват могли су и код педикира код кума Ђоле у Талију.

ОДГОВОРИТЕ