Стабло пало на дрвосјечу и убило га на мјесту

Држављанин БиХ М. Р. (42), погинуо је у четвртак предвече у Потомовљу, на локалитету Мојанска ријека, у шумама недалеко од Андријевице.  Настрадали нема родбине, па га сахрањује предузеће

Регион 15.11.2019 | 08:58
Стабло пало на дрвосјечу и убило га на мјесту
Несрећни човек, који је са још тројицом колега био ангажован да за потребе предузећа „Бој комерц“ Андријевица ради на сјечи и извлачењу шуме, страдао када је једно посјечено стабло, које је било наслоњено на друго необорено, шумарским жаргоном речено „извала“, пало и на мјесту га убило.

Покушај тројице колега да му помогну, био је неуспјешан. Лекари из Андријевице констатовали су смрт.

У четвртак увече руководиоци предузећа из Андријевице су саслушани поводом страдања дрвосјече, као и колеге који су радили са њим у тренутку погибије. 

Увиђај на мјесту трагедије обавили су припадници полиције и Основног државног тужилаштва из Берана, а тужилац је издао наредбу о обдукцији тела М.Р., којом ће бити утврђени узроци смрти. Међутиим, нема индиција да је смрт наступила другачије него што су описали радници који су били у близини страдалог.

Обдукција је обављена у четвртак увече.

Како „Новости“ сазнају, државни органи из Берана су преко дипломатских представништава БиХ, покушали да ступе у контакт са породицом страдалог М.Р. Међутим, саопштено им је да страдали човјек нема родбине, односно да се не може успоставити контакт са његовом широм фамилијом. Због тога је предузећу ''Бој комерц'' наложено да га о свом трошку сахрани, на гробљу у Андријевици, где ће почивати макар привремено.

(Новости)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

АР

15.11.2019 08:04

Да није неки логорас јос увјек под насом заститом

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

15.11.2019 08:27

Мајмунцино једна. Од чега си.

Name

помен

15.11.2019 08:53

покојму дуси нека поцива у миру бозијем нема тог цовека да нема родбине близе или даљне видецесе када буду потразивали акоје имо имовине али докје бијо постен и отисо да ради као дрвосеца знаци даје постен и ноје бијо пропалица и осталоје изањега несто куца и имовина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели Србин

15.11.2019 09:16

Сиротињо и богу си тешка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели Србин

15.11.2019 09:17

Покој души

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бел

15.11.2019 14:17

Покој дуси насем рефки и само да казм да цовјек има родбине своје

ОДГОВОРИТЕ