Stablo palo na drvosječu i ubilo ga na mjestu

Državljanin BiH M. R. (42), poginuo je u četvrtak predveče u Potomovlju, na lokalitetu Mojanska rijeka, u šumama nedaleko od Andrijevice.  Nastradali nema rodbine, pa ga sahranjuje preduzeće

Region 15.11.2019 | 08:58
Stablo palo na drvosječu i ubilo ga na mjestu
Nesrećni čovek, koji je sa još trojicom kolega bio angažovan da za potrebe preduzeća „Boj komerc“ Andrijevica radi na sječi i izvlačenju šume, stradao kada je jedno posječeno stablo, koje je bilo naslonjeno na drugo neoboreno, šumarskim žargonom rečeno „izvala“, palo i na mjestu ga ubilo.

Pokušaj trojice kolega da mu pomognu, bio je neuspješan. Lekari iz Andrijevice konstatovali su smrt.

U četvrtak uveče rukovodioci preduzeća iz Andrijevice su saslušani povodom stradanja drvosječe, kao i kolege koji su radili sa njim u trenutku pogibije. 

Uviđaj na mjestu tragedije obavili su pripadnici policije i Osnovnog državnog tužilaštva iz Berana, a tužilac je izdao naredbu o obdukciji tela M.R., kojom će biti utvrđeni uzroci smrti. Međutiim, nema indicija da je smrt nastupila drugačije nego što su opisali radnici koji su bili u blizini stradalog.

Obdukcija je obavljena u četvrtak uveče.

Kako „Novosti“ saznaju, državni organi iz Berana su preko diplomatskih predstavništava BiH, pokušali da stupe u kontakt sa porodicom stradalog M.R. Međutim, saopšteno im je da stradali čovjek nema rodbine, odnosno da se ne može uspostaviti kontakt sa njegovom širom familijom. Zbog toga je preduzeću ''Boj komerc'' naloženo da ga o svom trošku sahrani, na groblju u Andrijevici, gde će počivati makar privremeno.

(Novosti)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

AR

15.11.2019 08:04

Da nije neki logoras jos uvjek pod nasom zastitom

ODGOVORITE
Name

007

15.11.2019 08:27

Majmuncino jedna. Od čega si.

Name

pomen

15.11.2019 08:53

pokojmu dusi neka pociva u miru bozijem nema tog coveka da nema rodbine blize ili daljne videcese kada budu potrazivali akoje imo imovine ali dokje bijo posten i otiso da radi kao drvoseca znaci daje posten i noje bijo propalica i ostaloje izanjega nesto kuca i imovina

ODGOVORITE
Name

Beli Srbin

15.11.2019 09:16

Sirotinjo i bogu si teška

ODGOVORITE
Name

Beli Srbin

15.11.2019 09:17

Pokoj duši

ODGOVORITE
Name

Bel

15.11.2019 14:17

Pokoj dusi nasem refki i samo da kazm da covjek ima rodbine svoje

ODGOVORITE