Марија Шерифовић дефинитивно напушта певачки жири !

Поп звезда Марија Шерифовић за “Блиц” је поручила да је њено учешће у пет сезона популарног шоу-програма довољно и да је време да се одмори, иако Саши Поповићу то тешко пада.

Забава 12.11.2019 | 20:00
Марија Шерифовић дефинитивно напушта певачки жири !
Марија је најпре у разговору за “Блиц” признала да јој снимања емисије “Звезде Гранда” тешко падају.

– Најнапорнији део мог посла ми је давање интервјуа, али јасно ми је да једни без других не можемо. Што се концерата тиче, то је најлепши део мог посла, тај тренутак када изађем на сцену да певам. То је оно што чини мене и мој живот комплетним. Стваралачки рад у студију ме такође радује, некада напросто једва чекам да нешто буде готово и да изађе. Можда ми “Звезде Гранда” падају најтеже – признала је она, а на питање да ли има снаге за још једну сезону овог телевизијског пројекта, рекла је:

– Не, немам већ ни за ову, што мислим и да се види. Марија је задовољна кандидатима који учествују у овој сезони “Звезда Гранда”. Певачица верује да ће и овог пута такмичар којем је она ментор победити, а онда ће да се повуче из ове приче.

– Добрих кандидата има. У овој сезони имам више кандидата него у претходној. Већ сам почела да радим са њима, има добре и квалитетне деце, и докле год ја имам снаге да некога нешто научим и подучим, ја ћу увек бити ту за њих. Међутим, сада званично мислим да је време да не будем више у том жирију, јер сам као неки дежурни диспанзер, већ пет година седим тамо. Мислим да је некада доста, или нека пауза, немам појма. “Звезде Гранда” ће вероватно трајати заувек, као битка на Неретви, али време је да се мало одморим од њих и публика од мене. Људи то знају и Поповић то зна, међутим, тешка срца све то прихвата. Прави се и глув и луд… Да победим и ове сезоне и да идем кући – изјавила је Марија.




Она је пре неколико недеља отпратила на друштвеној мрежи Инстаграм победницу “Звезда Гранда” Џејлу Рамовић, а тај њен потез подигао је велику медијску прашину.

– Зашто је то направило толику драму? Ја једва излазим на крај и са ових сто људи које пратим. Мени је то превелика гужва, нон-стоп ми излазе нотификације. То нема везе са тим да ли сам ја са неким добра или не. То што су људи оптерећени Инстаграмом и што им је Инстаграм постао живот је њихова ствар, мени Инстаграм не представља ништа. Сви сте полудели са тим Инстаграмом. Ја бих га најрадије угасила – поручила је Марија у свом стилу.

Певачица раскошног гласа максимално је посвећена послу, а нову љубав не прижељкује:

– Не бих волела да ми се догоди нова љубав. Коме то треба? То само прави проблеме. Ја и овако не знам шта ћу сама са собом, још ми само треба нова љубав. Поп певачица Марија Шерифовић 31. децембра наступиће у Београду, а за овај наступ не планира да прави модне експерименте.

– Спремам хаљину фантастичног облика, ширине и дужине (смех). Шта ћу да спремам? Изађем на бину, певам и људима буде мега добро и то је то. Нећу носити хаљину, досадно је то више.

Марија Шерифовић са тимом својих сарадника већ месецима ради на новом албуму, који планира да изда наредне године.

– Радим на томе, скупљају се песме за нови албум. Пред Нову годину нећу издати нову песму, можда у фебруару, ако не тада, онда чекамо да све буде готово, па онда слушамо све. Споро све тече – признаје она.

Извор: Сцандал/ Блиц Фото:YТ/Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар