Претежно облачно и топло вријеме у Републици Српској

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са сунчаним периодима и релативно топло за ово доба године са температуром до 19 степени Целзијусових.

Република Српска 08.11.2019 | 08:27
Претежно облачно и топло вријеме у Републици Српској
У јутарњим и пријеподневним часовима умјерено до претежно облачно и углавном суво са маглом или ниском облачношћу у појединим ријечним долинама, котлинама и висоравнима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана промјенљиво облачно са сунчаним периодима, а крајем дана очекује се ново јаче наоблачење са запада и југозапада које ће се током вечери и ноћи проширити на већину предјела.

Дуваће слаб до умјерен јужни вјетар, током ноћи на суботу биће и јаких удара југа, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Дрвар минус један, Ливно нула, Шипово и Сански Мост један, Мркоњић Град, Бихаћ и Бјелашница два, Приједор три, Бањалука четири, Градишка, Невесиње, Нови Град и Иван седло пет, Чемерно шест, Хан Пијесак и Зеница седам, Добој, Гацко, Сарајево и Тузла осам, Бијељина и Градачац девет, Вишеград и Зворник 10, Билећа, Сребреница, Мостар и Требиње 11, те Неум 13 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар