Кеба маскиран завршио у Хитној!

Драган Којић Кеба током имитирања Џејмса Брауна у оквиру шоуа "Твоје лице звучи познато" наводно је стао на огромну завесу која није била подигнута на време, а када се подигла - одбацила га је неколико метара.

Забава 05.11.2019 | 11:00
Кеба маскиран завршио у Хитној!
Повређени певач, срећан што га ништа горе није задесило, потврдио је ове наводе, па објаснио до детаља шта се заиста догодило.

"Што се тиче тога како сам, могу рећи да сам и овако и онако. Током снимања ТЛЗП-а повредио сам десно раме и то је срећна околност, јер сам пре неколико година током снимања повредио лево. Да сам повредио исто, могло је бити горе, па је то нека срећа у несрећи", рекао је Кеба па открио детаље незгоде која му се догодила током извођења.

"Незгода се догодила током имитирања Џејмса Брауна. Тик пре незгоде сам са Кнезом певао песму Есме Реџепове, а након што је завршена Есмина песма, почела је имитација Џејмса Брауна. Бенд је већ био на сцени, а велика завеса иза бине. Дошло је до грешке међу сценским радницима и завеса није подигнута на време. Када сам стао на завесу, то је био пад као када вас катапултирају. Нисам био свестан шта се дешава, али сам знао да морам да устанем. Никада нисам реаговао брже. Мислим да сам реаговао брже него што би Кристијано Роналдо реаговао", испричао је он, али није желео да одустане од снимања, иако је бол био јак.

"У тренутку сам осетио јак бол, али сам стегао зубе и издржао. Пришао ми је главни човек, али сам рекао да желим да одрадим ту улогу док је све вруће. Одрадио сам своја три минута имитације, али чим сам завршио свој део посла, рекао сам да морам у Хитну помоћ. Бол је био толико јак, да сам морао да проверим шта се дешава и није било могућности да останем", изјавио је па додао да су медицински радници били шокирани његовим изгледом.

"Појавио сам се маскиран, нашминкан оном црном бојом. Нисам стигао да скинем све, па ми је пола шминке било на лицу, пола не. Људи који су били на дежурству мислили су да сам луд јер када сам претходни пут дошао, дошао сам као Северина. Будући да дежурни нису могли да процене да ли сам полудео, рекао сам им да чак иако сам луд, не знам да јесам. Хвала Богу, рекли су да нема никаквог прелома, али је контузија јака", открио је Кеба и додао да се нада да ће следећа улога бити мирнија.



"Продукција ми и даје улоге у складу са темпераментом и енергијом коју имам на сцени. Мене је најтеже смирити. Ипак, нисам пао због смотаности и трапавости, већ због грешке на сцени и људи који тамо раде. Једноставно сам био на погрешном месту у погрешно време. Нико из организације није имао намеру да ме повреди и зато нећу да их кривим. Знам да нису имали намеру. Касније сам одмотао филм и схватио шта се догодило. Шта је, ту је, нисам имао намеру да причам о томе, нити сам желео да се ово сазна", закључио је певач.

Извор:Курир.рс, Ало Фото: Ана Паунковић

Коментари / 0

Оставите коментар