Ана Севић се враћа на сцену!

Ана Севић после дуже паузе поново почиње да наступа, те ће њен основни позив, а то је певање, поново бити посао од којег ће живети.

Забава 03.11.2019 | 18:00
Ана Севић се враћа на сцену!
Певачица је раскинула са Данијелом, а добро се осећа и спремна је да крене у нове радне победе.

"Одлуку о раскиду нису донели преко ноћи, на то су обоје били спремни, те се са новим околностима добро носе обоје. Ани је свакако приоритет у животу ћерка Лорена и њена срећа, те и да хоће да тугује не сме због ње. С обзиром на то да више нема емотивног партнера, решила је да се у потпуности посвети како ћерки, тако и себи и свом професионалном животу. Иако је претходних година радила у “Гранду” као водитељка, извор зараде у наредном периоду биће јој певање, оно што је њен основни позив", каже извор и додаје:

"Ана је испланирала да се у што у краћем временском року врати на музичку сцену. Спремила је две нове песме, тренутно ради на њиховим екранизацијама и врло брзо ће их представити публици, али то није све. Ана ће након две и по године паузе поново почети да се дружи са публиком. Дуго није наступала и баш се ужелела тог уживо контакта са публиком.

"Осим што вредно ради на новим песмама и спотовима, Ана се бави и својим изгледом. Решила је да изглед за повратак на сцену доведе до перфекције, те напорно вежба и пази како се храни", каже извор.



Ана је потврдила да ће се вратити на сцену, као да је то требало одавно да се деси.

"Добро сте чули. То је нешто што је одавно требало да се деси, али неке ствари нису зависиле од мене. Сада ће коначно доћи на ред оно што највише волим", рекла је Ана Севић овим поводом.

Извор:Курир.рс Фото:Дамир Дервишагић / инстаграм

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

03.11.2019 17:17

пих

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

03.11.2019 17:56

Сто се мене лицно тице не мора се врацати

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

03.11.2019 19:50

Сретан повратак Ана.