Дан штедње: Основци посјетили Сбербанку

Сбербанк Бањалука, већ традиционално поводом Дана штедње организује Дане отворених врата у оквиру којих, разред једне основне школе добије прилику да се кроз занимљиву банкарску руту упознају са радом и начином функционисања банке.

Република Српска 31.10.2019 | 13:19
Дан штедње: Основци посјетили Сбербанку
Ове године, ученици ИИИ 4 одјељења, бањалучке Основне школе „Бранко Радичевић“ посјетили су Филијалу Бањалука, те су од запослених добили информације о томе колики је заиста значај новца, а самим тим и штедње. Током посјете ученици су својим домаћинима постављали питања новцу а занимало их је и све о пословима у банци.

Након посјете, организована је дјечија атракција  –  фаце паинтинг ( осликавање лица ), а ученици су уз слаткише и дружење са запосленима банке изразили радост због чињенице да су имали прилику да виде како банка послује, а да се уједно и забаве.

Руководилац Службе маркетинга и комуникација Сбербанк Бањалука, Биљана Шева овом приликом је истакла да је посјета ученика, као и сваке године била велико задовољство за све запослене.

– Дан штедње за нас као банку је јако значајан, те сваке године, сада већ традиционално организујемо Дане отворених врата у оквиру којих смо домаћини једном разреду основне школе. Овај пут нашу банку посјетили су ученици трећег разреда ОШ „Бранко Радичевић“, који су имали прилику да уживају у обиласку банке, а наше колеге су им на интересантан начин показали како изгледа један дан у банци.

Такође, дјеци смо објаснили и шта је то штедња и зашто је важно штедити. На овај начин, Сбербанк Бањалука настоји да нашу дјецу стимулише да се одговорно односе према новцу, да стекну осјећај одговорности и да од малих ногу на прави начин располажу својом уштеђевином – истакла је Шева. 

У оквиру Дана штедње, Филијала Прњавор угостила је два прва разреда ОШ „Никола Тесла“ у Прњавору, која су такође имала прилику да се упознају са радом банке.

Све информације о штедним производима Сбербанк Бањалука можете пронаћи на званичној интернет страници банке www.сбербанкбл.ба.

(БН)