Dan štednje: Osnovci posjetili Sberbanku

Sberbank Banjaluka, već tradicionalno povodom Dana štednje organizuje Dane otvorenih vrata u okviru kojih, razred jedne osnovne škole dobije priliku da se kroz zanimljivu bankarsku rutu upoznaju sa radom i načinom funkcionisanja banke.

Republika Srpska 31.10.2019 | 13:19
Dan štednje: Osnovci posjetili Sberbanku
Ove godine, učenici III 4 odjeljenja, banjalučke Osnovne škole „Branko Radičević“ posjetili su Filijalu Banjaluka, te su od zaposlenih dobili informacije o tome koliki je zaista značaj novca, a samim tim i štednje. Tokom posjete učenici su svojim domaćinima postavljali pitanja novcu a zanimalo ih je i sve o poslovima u banci.

Nakon posjete, organizovana je dječija atrakcija  –  face painting ( oslikavanje lica ), a učenici su uz slatkiše i druženje sa zaposlenima banke izrazili radost zbog činjenice da su imali priliku da vide kako banka posluje, a da se ujedno i zabave.

Rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank Banjaluka, Biljana Ševa ovom prilikom je istakla da je posjeta učenika, kao i svake godine bila veliko zadovoljstvo za sve zaposlene.

– Dan štednje za nas kao banku je jako značajan, te svake godine, sada već tradicionalno organizujemo Dane otvorenih vrata u okviru kojih smo domaćini jednom razredu osnovne škole. Ovaj put našu banku posjetili su učenici trećeg razreda OŠ „Branko Radičević“, koji su imali priliku da uživaju u obilasku banke, a naše kolege su im na interesantan način pokazali kako izgleda jedan dan u banci.

Takođe, djeci smo objasnili i šta je to štednja i zašto je važno štediti. Na ovaj način, Sberbank Banjaluka nastoji da našu djecu stimuliše da se odgovorno odnose prema novcu, da steknu osjećaj odgovornosti i da od malih nogu na pravi način raspolažu svojom ušteđevinom – istakla je Ševa. 

U okviru Dana štednje, Filijala Prnjavor ugostila je dva prva razreda OŠ „Nikola Tesla“ u Prnjavoru, koja su takođe imala priliku da se upoznaju sa radom banke.

Sve informacije o štednim proizvodima Sberbank Banjaluka možete pronaći na zvaničnoj internet stranici banke www.sberbankbl.ba.

(BN)