Милетић: Оштећени смо за пенал!

Стојковић: Не победи увек бољи. . .  Партизанови фудбалери разочарани због пораза, али поносни на партију против Манчестер јунајтеда.

Фудбал 25.10.2019 | 10:32
Милетић: Оштећени смо за пенал!
Имају за чим да жале фудбалери Партизана после дуела са славним Манчестер јунајтедом!

Енглези су дошли у Београд као фаворити, али су уз много, многе среће успели да освоје три бода.

По мишљењу Партизанових играча, значајно им је помогао шпански арбитар Хавијер Естрада Фернандез, када у 66. минуту није показао на белу тачку.

"Оштећени смо за пенал", констатовао је Немања Милетић после чијег шута главом је лопта погодила у руку Мектоминеја.

Тада се пиштаљка није чула, али јесте у 42. минуту када је управо Милетић оборио Вилијамса у казненом простору црно-белих.

"Погледаћу снимак. Криво ми је што смо баш из пенала примили гол. Имали смо шансе, погодили и стативу... Не треба да жалимо много. Вечерас смо били тим. Борили смо се, показали да можемо да играмо са њима. Нисмо заслужили пораз, у најмању руку нерешено", сматра Милетић.

И Владимир Стојковић мисли да резултат није прави показатељ односа снага на терену.

Фудбалери Партизана играли су срчано и жустро са фаворитом из Енглеске, имали стативе, шансе, није им досуђен и пенал... На крају, Манчестер јунајтед имаће због чега да буде задовољан што је утакмица завршена резултатом 0:1. 

"Видели смо да фудбалу не победи увек бољи на терену. По ко зна који пут се десило да смо бољи и да смо изгубили, али то је друга страна фудбала... Сви ће се сложити да смо били на нивоу, бољи од Јунајтеда, ако наставимо овако нема зиме. Видели сте колико смо имали шанси, притискали смо их кад год је било простора, навијачи су уживали. То је доказ да смо били бољи и надам се да ћемо им вратити за две недеље", рекао је голман црно-белих и на питање о томе шта би требало поправити у игри Партизана, рекао:

"Није хтела лопта у гол, надам се да ће нам се једном вратити када будемо у подређеном положају".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар