Miletić: Oštećeni smo za penal!

Stojković: Ne pobedi uvek bolji. . .  Partizanovi fudbaleri razočarani zbog poraza, ali ponosni na partiju protiv Mančester junajteda.

Fudbal 25.10.2019 | 10:32
Miletić: Oštećeni smo za penal!
Imaju za čim da žale fudbaleri Partizana posle duela sa slavnim Mančester junajtedom!

Englezi su došli u Beograd kao favoriti, ali su uz mnogo, mnoge sreće uspeli da osvoje tri boda.

Po mišljenju Partizanovih igrača, značajno im je pomogao španski arbitar Havijer Estrada Fernandez, kada u 66. minutu nije pokazao na belu tačku.

"Oštećeni smo za penal", konstatovao je Nemanja Miletić posle čijeg šuta glavom je lopta pogodila u ruku Mektomineja.

Tada se pištaljka nije čula, ali jeste u 42. minutu kada je upravo Miletić oborio Vilijamsa u kaznenom prostoru crno-belih.

"Pogledaću snimak. Krivo mi je što smo baš iz penala primili gol. Imali smo šanse, pogodili i stativu... Ne treba da žalimo mnogo. Večeras smo bili tim. Borili smo se, pokazali da možemo da igramo sa njima. Nismo zaslužili poraz, u najmanju ruku nerešeno", smatra Miletić.

I Vladimir Stojković misli da rezultat nije pravi pokazatelj odnosa snaga na terenu.

Fudbaleri Partizana igrali su srčano i žustro sa favoritom iz Engleske, imali stative, šanse, nije im dosuđen i penal... Na kraju, Mančester junajted imaće zbog čega da bude zadovoljan što je utakmica završena rezultatom 0:1. 

"Videli smo da fudbalu ne pobedi uvek bolji na terenu. Po ko zna koji put se desilo da smo bolji i da smo izgubili, ali to je druga strana fudbala... Svi će se složiti da smo bili na nivou, bolji od Junajteda, ako nastavimo ovako nema zime. Videli ste koliko smo imali šansi, pritiskali smo ih kad god je bilo prostora, navijači su uživali. To je dokaz da smo bili bolji i nadam se da ćemo im vratiti za dve nedelje", rekao je golman crno-belih i na pitanje o tome šta bi trebalo popraviti u igri Partizana, rekao:

"Nije htela lopta u gol, nadam se da će nam se jednom vratiti kada budemo u podređenom položaju".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar