ЛЕ: С ким ће, уопште, Манчестер ударити на Партизан?!

Отпао и Далот, Туанзебе под знаком питања, фале и Погба, Лингард. . . Џејмс Гарнер напада црно-беле? Биће сигурно клинаца из омладинске школе, само чекамо да видимо којих. . .

Фудбал 23.10.2019 | 16:52
ЛЕ: С ким ће, уопште, Манчестер ударити на Партизан?!
Манчестер јунајтед је повукао за нас у Србији неочекиван потез. Јутарњи тренинг екипа ће обавити данас у Манчестеру, тек после тога лете за Београд и излазе на конференцију за новинаре. Велики су то професионалци, свашта су већ прошли, нема шта они да се посебно навикавају на терен. Посебно не кад ће услови за игру у Београду бити идеални. Мада Јунајтедов здравствени биланс није баш такав, пошто ће Оле Гунар Солскјер морати да реши неколико недоумица с обзиром да су му петорица играча већ отпала са списка, а можда ће још један.

Млади штопер Аксел Туанзебе је наиме и даље под знаком питања након што је повредио кук приликом загревања за дерби са Ливерпулом у недељу у Премијер лиги (1:1).

Извесно је да у Хумској неће играти бек Диого Далот, али то за црно-беле и не мора да буде добра вест, јер само значи да ће можда Солскјер бити принуђен да у стартних 11 гурне Арона Ван-Бисаку, којег би иначе, пошто се тек вратио из повреде, вероватно одмарао за лигашки меч са Норичем, пошто Јунајтед мора да крене да се успиње на табели.

Већ дуго је ван строја Ерик Баји, а није нова ни вест да ће Јунајтед на мегдан Партизану истрчати без Лука Шоа, Немање Матића, Пола Погбе и Џесија Лингарда.

Питање је наравно да ли би Погба и Лингард рецимо играли у Београду таман и да су здрави, јер богати енглески клубови, за разлику од наших, имају тај лускуз да могу да ротирају играче, посебно када су учесници Лиге Европе, а не Лиге шампиона. Добио је приде Солскјер и неколико лепих вести протеклих дана: Поред Ван-Бисаке против Ливерпула се вратио и Антони Марсијал, Фил Џонс је био на клупи што значи да је спреман,  Давид Де Хеа није озбиљније повређен иако се испрва тако чинило.

Вредан пажње је и податак да везиста Џејмс Гарнер није играо за У23 селекцију Јунајтеда у победи од 4:1 против Свонсија у понедељак, па се претпоставља да је озбиљан изазивач за место у тиму у судару са београдским црно-белима.

Уосталом, на последњем европском гостовању, код АЗ Алкмара у Холандији, шансу су од момака из академије добили Брендон Вилијамс, Таит Чонг, Анхел Гомес и Мејсон Гринвуд. Сигурно ће их бити и сада, а њима за разлику од неких доказаних звезда сигурно неће фалити мотив да науде Партизану.

Коначан списак играча на које Солскјер рачуна сазнаћемо касније данас.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар