LE: S kim će, uopšte, Mančester udariti na Partizan?!

Otpao i Dalot, Tuanzebe pod znakom pitanja, fale i Pogba, Lingard. . . Džejms Garner napada crno-bele? Biće sigurno klinaca iz omladinske škole, samo čekamo da vidimo kojih. . .

Fudbal 23.10.2019 | 16:52
LE: S kim će, uopšte, Mančester udariti na Partizan?!
Mančester junajted je povukao za nas u Srbiji neočekivan potez. Jutarnji trening ekipa će obaviti danas u Mančesteru, tek posle toga lete za Beograd i izlaze na konferenciju za novinare. Veliki su to profesionalci, svašta su već prošli, nema šta oni da se posebno navikavaju na teren. Posebno ne kad će uslovi za igru u Beogradu biti idealni. Mada Junajtedov zdravstveni bilans nije baš takav, pošto će Ole Gunar Solskjer morati da reši nekoliko nedoumica s obzirom da su mu petorica igrača već otpala sa spiska, a možda će još jedan.

Mladi štoper Aksel Tuanzebe je naime i dalje pod znakom pitanja nakon što je povredio kuk prilikom zagrevanja za derbi sa Liverpulom u nedelju u Premijer ligi (1:1).

Izvesno je da u Humskoj neće igrati bek Diogo Dalot, ali to za crno-bele i ne mora da bude dobra vest, jer samo znači da će možda Solskjer biti prinuđen da u startnih 11 gurne Arona Van-Bisaku, kojeg bi inače, pošto se tek vratio iz povrede, verovatno odmarao za ligaški meč sa Noričem, pošto Junajted mora da krene da se uspinje na tabeli.

Već dugo je van stroja Erik Baji, a nije nova ni vest da će Junajted na megdan Partizanu istrčati bez Luka Šoa, Nemanje Matića, Pola Pogbe i Džesija Lingarda.

Pitanje je naravno da li bi Pogba i Lingard recimo igrali u Beogradu taman i da su zdravi, jer bogati engleski klubovi, za razliku od naših, imaju taj luskuz da mogu da rotiraju igrače, posebno kada su učesnici Lige Evrope, a ne Lige šampiona. Dobio je pride Solskjer i nekoliko lepih vesti proteklih dana: Pored Van-Bisake protiv Liverpula se vratio i Antoni Marsijal, Fil Džons je bio na klupi što znači da je spreman,  David De Hea nije ozbiljnije povređen iako se isprva tako činilo.

Vredan pažnje je i podatak da vezista Džejms Garner nije igrao za U23 selekciju Junajteda u pobedi od 4:1 protiv Svonsija u ponedeljak, pa se pretpostavlja da je ozbiljan izazivač za mesto u timu u sudaru sa beogradskim crno-belima.

Uostalom, na poslednjem evropskom gostovanju, kod AZ Alkmara u Holandiji, šansu su od momaka iz akademije dobili Brendon Vilijams, Tait Čong, Anhel Gomes i Mejson Grinvud. Sigurno će ih biti i sada, a njima za razliku od nekih dokazanih zvezda sigurno neće faliti motiv da naude Partizanu.

Konačan spisak igrača na koje Solskjer računa saznaćemo kasnije danas.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar