Мира концертом обележила 30 година каријере!

Мира Шкорић, иако годинама није певала у Београду, решила је да почасти како фанове, па тако и колеге великим концертом у Сава центру, поводом 30 година успешне каријере.

Забава 23.10.2019 | 10:00
Мира концертом обележила 30 година каријере!
Прво је запевала чувену "Откачи", па подигла све на ноге, а за овом песмом ређали су се и други бројни хитови.

Жељко Бебек и Снежана Копуновић били су специјални гости концерта.Жељко је пред улазак истакао како се са певачицом упознао пре две деценије у Цириху. Још тада, био је одушевљен тиме како она пева, али и какав је човек.



"С Миром сам се упознао пре 20 година. Наступали смо заједно за Нову годину у Цириху. Јако ми се свидело како пева. Понудио сам јој тада - кад будеш имала потребу да певаш с неким дует, зови ме. Она је то остварила... Од тада и постоји наше пријатељство. Вечерас сам овде управо зато што је Мира један сјајан човек, прекрасна певачица а посебно дивна пријатељица", изјавио је он, који се Шкорићки, како је касније додао, диви.

Већ од првих тактова, Миру је пратио оркестар Бобана Копуновића који је специјално за ову прилику појачао састав великом гудачком секцијом.



Мира је, такође, усред концерта прославила и рођендан ћерке Милице уз песму и торту. Овим гестом све је оборила са ногу, а посебно слављеницу.



Од познатих Мири су подршку пружили Ана Бекута, Милутин Мркоњић, Јелена Карлеуша, Илда Шаулић, Ивана Шашић, Зорица Брунцлик са Кемишом, Јеллена, Данијел Алибабић са девојком, Ђорђе Давид...









Извор:Курир.рс Фото:Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар