Mira koncertom obeležila 30 godina karijere!

Mira Škorić, iako godinama nije pevala u Beogradu, rešila je da počasti kako fanove, pa tako i kolege velikim koncertom u Sava centru, povodom 30 godina uspešne karijere.

Zabava 23.10.2019 | 10:00
Mira koncertom obeležila 30 godina karijere!
Prvo je zapevala čuvenu "Otkači", pa podigla sve na noge, a za ovom pesmom ređali su se i drugi brojni hitovi.

Željko Bebek i Snežana Kopunović bili su specijalni gosti koncerta.Željko je pred ulazak istakao kako se sa pevačicom upoznao pre dve decenije u Cirihu. Još tada, bio je oduševljen time kako ona peva, ali i kakav je čovek.



"S Mirom sam se upoznao pre 20 godina. Nastupali smo zajedno za Novu godinu u Cirihu. Jako mi se svidelo kako peva. Ponudio sam joj tada - kad budeš imala potrebu da pevaš s nekim duet, zovi me. Ona je to ostvarila... Od tada i postoji naše prijateljstvo. Večeras sam ovde upravo zato što je Mira jedan sjajan čovek, prekrasna pevačica a posebno divna prijateljica", izjavio je on, koji se Škorićki, kako je kasnije dodao, divi.

Već od prvih taktova, Miru je pratio orkestar Bobana Kopunovića koji je specijalno za ovu priliku pojačao sastav velikom gudačkom sekcijom.



Mira je, takođe, usred koncerta proslavila i rođendan ćerke Milice uz pesmu i tortu. Ovim gestom sve je oborila sa nogu, a posebno slavljenicu.



Od poznatih Miri su podršku pružili Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Jelena Karleuša, Ilda Šaulić, Ivana Šašić, Zorica Brunclik sa Kemišom, Jellena, Danijel Alibabić sa devojkom, Đorđe David...









Izvor:Kurir.rs Foto:Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar