ЕК: Тринкијери пред Локомотиву...

Играмо против једног од главних кандидата за освајање Еврокупа! Црно-бели се спремају за Локомотиву (уторак, 20х).

Кошарка 21.10.2019 | 20:59
ЕК: Тринкијери пред Локомотиву...
Партизан сутра од 20 часова игра против Локомотиве Кубањ из Краснодара у оквиру Еврокупа. Због заузетости Штарк Арене, услед раније потписаног уговора са компанијом "Дизни", утакмица се игра у хали Александар Николић. 

Пред сутрашњи меч, тренер Партизана Андреа Тринкијери је истакао колико тежак посао чека његов тим. Он ће очигледно бити спреман да води овај меч. Подсетимо, тренер Партизана се није осећао добро пре меча против Морнара који су зато водили Владо Шћепановић и Александар Матовић.

"Играмо против једног од главних кандидата за освајање трофеја ове сезоне у Еврокупу. Тек нам је друга утакмица у Београду од почетка сезоне у свим такмичењима, пуно смо времена провели на путовањима, играјући утакмице на гостујућем терену. Радујемо се што ћемо играти пред пуном двораном наших навијача и даћемо све од себе да пружимо добру игру против тешког противника", истакао је Тринкијери. 

Бек црно-белих, Огњен Јарамаз је пред утакмицу са Локомотивом рекао да је руски састав један од најјачих у целом Еврокупу.

"Још једна тешка утакмица је пред нама. Локомотива има сјајан тим са пуно искусних играча и сигурно су један од најјачих састава у читавом такмичењу. Са друге стране, ми смо сезону у Еврокупу почели веома добро и верујем да смо у стању да се носимо са свим изазовима које сутрашња утакмица носи", поручио је Јарамаз. 

У прва три кола групе Б, Локомотива има два тријумфа и један пораз, док су црно-бели први са максималне три победе.

Капије дворане Александар Николић биће отворене два сата пре почетка утакмице. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар