EK: Trinkijeri pred Lokomotivu...

Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje Evrokupa! Crno-beli se spremaju za Lokomotivu (utorak, 20h).

Košarka 21.10.2019 | 20:59
EK: Trinkijeri pred Lokomotivu...
Partizan sutra od 20 časova igra protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara u okviru Evrokupa. Zbog zauzetosti Štark Arene, usled ranije potpisanog ugovora sa kompanijom "Dizni", utakmica se igra u hali Aleksandar Nikolić. 

Pred sutrašnji meč, trener Partizana Andrea Trinkijeri je istakao koliko težak posao čeka njegov tim. On će očigledno biti spreman da vodi ovaj meč. Podsetimo, trener Partizana se nije osećao dobro pre meča protiv Mornara koji su zato vodili Vlado Šćepanović i Aleksandar Matović.

"Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, puno smo vremena proveli na putovanjima, igrajući utakmice na gostujućem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika", istakao je Trinkijeri. 

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je pred utakmicu sa Lokomotivom rekao da je ruski sastav jedan od najjačih u celom Evrokupu.

"Još jedna teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim sa puno iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje sutrašnja utakmica nosi", poručio je Jaramaz. 

U prva tri kola grupe B, Lokomotiva ima dva trijumfa i jedan poraz, dok su crno-beli prvi sa maksimalne tri pobede.

Kapije dvorane Aleksandar Nikolić biće otvorene dva sata pre početka utakmice. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar