Несрећа: Жена погинула, четири лица повријеђена

Једна особа преминула је усљед тешких тјелесних повреда задобијених синоћ у ланчаном судару “реноа”, БМW и комбија на путу М-17 у Зеници.

Босна и Херцеговина 20.10.2019 | 14:36
Несрећа: Жена погинула, четири лица повријеђена
Према званичним информацијама из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона (МУП ЗДК), једна особа је теже повријеђене, а три су задобиле лакше тјелесне повреде.

– Жена Н. Ш. (56) из Зенице, сувозач из “реноа” је преминула. С. З. (34) и С. Ш, обоје из Ренаулта, задобили су лакше тјелесне повреде. Возач комбија Х. М. (48) из Брчког лакше је повријеђен, као и његов сапутник Ф. М. (22) – каже дежурни службеник у Оперативном центру МУПЗДК.

До несреће је, како Аваз незванично сазнаје, дошло је кад је возач БМW М. А. (22),који је био пијан, одлучио претицати. Посебно је шокантно да је несавјесни возач, иначе, био под забраном управљања моторним аутомобилом. 

Иако су зенички љекари уложили максималне напоре да укажу помоћ несрећној Зеничанки, она, нажалост, није издржала. Како се сазнаје, преминула је на путу према Универзитетском клиничком центру Сарајево.

Екипа Аваза била је непосредно након ове стравичне несреће на мјесту догађаја, гдје су затекли ужасавајуће сцене смрсканих аутомобила, а од силине удара, на једном од аутомобила је испала гума.

Увиђај је трајао сатима, а саобраћај на путу М-17 био је потпуно обустављен. Возач БМW је ухапшен  због изазивања ове стравичне несреће и налази се у притвору.

(Аваз)

Коментари / 0

Оставите коментар