Златане, свака част за изјаву!

"Михо, само због тебе бих дошао у Болоњу!" "Ако промијеним мишљење, одмах ћу га назвати", казао је Ибрахимовић за Михајловића, човјека коме је толико сличан по карактеру.

Фудбал 20.10.2019 | 13:04
Златане, свака част за изјаву!
Златан Ибрахимовић је у интервјуу за "Газету дело Спорт" открио како је у и ветеранским годинама толико добар фудбалер, наговијестивши да је заинтересован за повратак у Италију.

Истакао је да би се у Серију А вратио само ако би добио прилику да се поново бори за титулу, што значи да га привлаче само врхунски тимови и оних који нагињу ка томе (Интер, Наполи, Рома...), међутим спреман је и да направи изузетак...

Наиме, Ибрахимовић је разговарао и са Синишом Михајловићем, тренером Болоње који се лијечи од леукемије, а није искључено да ће сарађивати.

"Михајловић ми је пријатељ, тако да ако бих изабрао Болоњу, то би било само због њега. Причали смо баш недавно... Рекао ми је да би сви у екипи трчали за мене, тако да бих ја требало само да стојим напријед и убацујем лопту у мрежу", присјетио се Ибрахимовић.

Болоња игра солидно ове сезоне, али и даље се њихове амбиције не поклапају са Златановим, посебно ако се узме у обзир да му није остало још много година фудбалске каријере.

"Захваљујем му на позиву, али је вјероватно да се то неће догодити. Ако промијеним мишљење, одмах ћу га назвати, посебно јер знам да могу да постигнем 20 голова у Серији А", казао је харизматични Швеђанин.

Јасно је да би се Михајловић и Ибрахимовић лако сложили због сличних карактера, али слично би било и са Антонијом Контеом из Интера, подједнако ватреним попут њих...

Ибрахимовић за њега има велико поштовање.

"Не познајем га лично, али сви кажу да даје 500% себе сваког дана. По томе смо исти, сигурно бисмо се добро слагали. Знамо обојица да само уз жртву можете до успјеха...", одговорио је Златан и казао да вјерује да је и поред добрих игара Интера ове сезоне - Јувентус први фаворит за титулу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар