Zlatane, svaka čast za izjavu!

"Miho, samo zbog tebe bih došao u Bolonju!" "Ako promijenim mišljenje, odmah ću ga nazvati", kazao je Ibrahimović za Mihajlovića, čovjeka kome je toliko sličan po karakteru.

Fudbal 20.10.2019 | 13:04
Zlatane, svaka čast za izjavu!
Zlatan Ibrahimović je u intervjuu za "Gazetu delo Sport" otkrio kako je u i veteranskim godinama toliko dobar fudbaler, nagovijestivši da je zainteresovan za povratak u Italiju.

Istakao je da bi se u Seriju A vratio samo ako bi dobio priliku da se ponovo bori za titulu, što znači da ga privlače samo vrhunski timovi i onih koji naginju ka tome (Inter, Napoli, Roma...), međutim spreman je i da napravi izuzetak...

Naime, Ibrahimović je razgovarao i sa Sinišom Mihajlovićem, trenerom Bolonje koji se liječi od leukemije, a nije isključeno da će sarađivati.

"Mihajlović mi je prijatelj, tako da ako bih izabrao Bolonju, to bi bilo samo zbog njega. Pričali smo baš nedavno... Rekao mi je da bi svi u ekipi trčali za mene, tako da bih ja trebalo samo da stojim naprijed i ubacujem loptu u mrežu", prisjetio se Ibrahimović.

Bolonja igra solidno ove sezone, ali i dalje se njihove ambicije ne poklapaju sa Zlatanovim, posebno ako se uzme u obzir da mu nije ostalo još mnogo godina fudbalske karijere.

"Zahvaljujem mu na pozivu, ali je vjerovatno da se to neće dogoditi. Ako promijenim mišljenje, odmah ću ga nazvati, posebno jer znam da mogu da postignem 20 golova u Seriji A", kazao je harizmatični Šveđanin.

Jasno je da bi se Mihajlović i Ibrahimović lako složili zbog sličnih karaktera, ali slično bi bilo i sa Antonijom Konteom iz Intera, podjednako vatrenim poput njih...

Ibrahimović za njega ima veliko poštovanje.

"Ne poznajem ga lično, ali svi kažu da daje 500% sebe svakog dana. Po tome smo isti, sigurno bismo se dobro slagali. Znamo obojica da samo uz žrtvu možete do uspjeha...", odgovorio je Zlatan i kazao da vjeruje da je i pored dobrih igara Intera ove sezone - Juventus prvi favorit za titulu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar